Erlend Ropstad + supp:The Other EndScene 1 + cafe

Torsdag 11. Januar
Dørene åpner: 20:00
Starter: 21:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Erlend Ropstads 6.album, «Alt som har hendt», har blitt jobbet frem i hans lille kjellerstudio i Oslo. Etter flere utgivelser på engelsk i starten av sin musikalske karriere, har hans siste 4 album vært norskspråklige på Venndølingens karakteristiske dialekt. Uttrykksformen har utvilsomt truffet en nerve hos både kritikere og publikum

med hele 4 Spellemanns-nominasjoner.


De siste årene har vært litt av en reise for Erlend Ropstad, og han oppsummerer det selv på en utrolig fin måte: «Jeg er ingen klassisk "gjennombruddsartist", men hadde noen fortalt meg for få år siden at jeg skulle få spellemanns-nominasjoner, synge i Spektrum, fylle festivalsletter med folk, blir spille-listet flere ganger på radio, kunne gjøre 50 konserter i året, sitte i sofaen til Lindmo, at min forrige singel skulle få 60 000 streams på sin første måned, og skrive og synge en duett med Odd Nordstoga..... da ville jeg mistenkt at gjennombruddet allerede har kommet, uten at jeg har merka det».

Erlend Ropstad åpner på mange måter konsertvåren på Tou Scene. Vi ser frem til en sår, rocka, ærlig og stemningsfull konsertkveld 11.januar!The Other End består av Ida Knoph-Solholm og Alexander Breidvik og er basert i Bergen. Bandmedlemmene veksler mellom å spille gitar, bass og piano, i tillegg til en hjemmesnekret tromme. Med minimal instrumentering og et åpent lydbilde plasserer duoen seg et sted mellom indie, alternativ rock og slowcore. I løpet av 2017 har bandet spilt på TV 2s 25-årsjubileum, hatt minikonsert i Bergen fengsel, i tillegg til flere spillejobber i Bergen. I mars 2018 slippes en etterlengtet debut-EP, og singelen Far From Home kommer 12. januar.


Støttes av: