Attack Decay Sustain Release, Verdensrommet, Eirik Aas+'Grytten' i Kunsthall StavangerKunsthall Stavanger

Lørdag 26. Mai
Dørene åpner: 20:00
Starter: 21:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Attack Decay Sustain Release

Attack Decay Sustain Release er det siste prosjektet til koreograf og musiker Erikk McKenzie. Sammen med danser Hanna Filomen Mjåvatn utforsker han forholdet mellom teknologi, lyd og kropp. Ved å koreografere elektronisk hardware blir ADSR en fysisk komposisjon av rytme, kropp og elektroakustiske samples. I Kunsthall Stavanger har de gleden av å ha med seg musiker John Derek Bishop.

Attack Decay Sustain Release er koproduseert av Dansearena Nord, Regional Arena for Samtidsdans og Tou Scene, med støtte fra Fond for Lyd og Bilde, Fond for Utøvende Kunstnere og Kulturrådet.

www.erikkmckenzie.com/adsr

Etterpå spiller Verdensrommet sin første konsert i Stavanger på lang tid, og med seg har de Eirik Aas fra Hester V75. David Grytten avslutter kvelden med DJ-sett. Det er altså duket for en forrykende helaften i Kunsthall Stavanger!

Eirik Aas har gjort seg bemerket som sentralt medlem av rap-gruppen HesterV75 og er nå aktuell også som soloartist. I 2017 slapp han EPen "Skogen" i samarbeid med Vetle Junker (Verdensrommet) og den har blitt svært godt mottatt, bl.a. av Bergens Tidende som trillet 5 på terningen og vektla Aas sine underfundige tekster som noe særdeles unikt.

Verdensrommet slapp sin debutplate i 2015 med gjesteartister som Verk, Chris Holm og Lars Vaular. Debutplaten ble svært godt mottatt av norsk presse.

Verdensrommet har på kort tid satt et skikkelig fotavtrykk i det norske musikklandskapet og har samarbeider med blant annet Onge Sushimane (Sushi x Kobe). Bandet jobber nå med sin andre fullengder som kan forventes i 2018. Til høsten planlegger bandet en rekke større konserter, men før det ser du dem i Kunsthall Stavanger i samarbeid med Tou Scene!

David Grytten fra Vibbefanger, kjent for å produsere musikken til Hester V75 sammen med makkeren Mato Polo, har de siste årene markert seg som en knallsterk DJ. Grytten er stor hiphop-fan og serverer dansbare og basstunge bangers som om han ble født til det. Med sin skreddersydde miks, ispedd en smakfull blanding av house, afro, funk og annet snadder, setter han fyr på et hvert dansegulv. Ikke hver dag Grytten får sjangsen til å blast'e i en kunsthall.. dette vil du ikke gå glipp av!

Støttes av: