Ondt Blod + supp Rise AboveScene 1 + cafe

Lørdag 14. April
Dørene åpner: 21:00
Starter: 22:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!Etter å ha høstet svært gode kritikker for debutplata «Finnmark», har Ondt Blod virkelig hamret fast sin plass i det absolutte toppsjiktet av norsk rock. «Finnmark» er et sint epos om nedlagt industri og bygdedyr, om selvforakt og stolthet. Med breibeint hardcore og varme refrenger har Ondt Blod tatt steget opp av undergrunnen, og flere har fått øynene opp for det nord-norske hardcorebandet.


Med sin breiale hardcore med skitten pønkete innfallsvinkel, har Ondt Blod oppnådd bred radiolisting og mye pressedekning. Bandet som ble nominert til "Årets nykommer" av Spellemann 2016, har vært på turne med Kvelertak og spilt på blant annet Roskilde, Slottsfjell og Øyafestivalen. 


Nytt album er ventet våren 2018 og nå står Stavanger og Tou Scene for tur til å oppleve bandet som har blitt beskrevet som; «A syringe filled with five liters of coffee, two Underbergs and a liter Tequilla, shot into you!»


Svarte hekkan vi gleder oss!


Rise Above er 5 gutter fra Aust- og Vest-Agder som allerede har rukket å besøke bl.a Tunghørt, Spot Festival, Slottsfjell, Sørveiv og Øyafestivalen til stor begeistring.

P3Christine kaller «Tides» “et deilig og brutalt førstemøte”. P3Tete har “stor tro” på RISE ABOVE og kåret “Jaws” til #ukasrøddigstelåt, de har og vært på P3s “Best akkurat nå”-spilleliste: “RISE ABOVE fra Kristiansand skyller bort Sørlandets fordommer med selvantennelig hardcore og heseblesende allsang. «Tides» er et voldsomt, men samtidig lidenskapelig førstemøte med et meningsfullt og svært lovende band.”

Rise Above er definitivt ett band å følge med på fremover.Støttes av: