Blood Command + LÜTScene 1 + cafe

Lørdag 20. Januar
Dørene åpner: 21:00
Starter: 22:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


BLOOD COMMAND

I 2017 er Blood Command tilbake i offentligheten med et album spekket med frekke og grandiose hits. Etter to album, en rekke EPer og fire radiohits er Blood Command sultnere på suksess enn noen gang. Soundet har fremdeles det distinkte fingeravtrykket til produsent og låtskriver Yngve Andersen. Siden forrige album har Andersen høstet stor anerkjennelse som suksessfull produsent, og står bak flere store hits med Blood Command som sitt hjertebarn.

Blood Commands tilbakekomst viser et band som aldri har hørt så bra ut som nå, og har spilt på de fleste store festivaler i Norge: Hove, Øya, Slottsfjell, Norwegian Rock, Sjona, for å nevne noen. De har også spilt på flere utenlandske festivaler, som Roskilde, Nova Rock i Østerrike hvor de delte scene med blant andre Iron Maiden, og The Great Escape i Brighton, hvor de vant "Best Concert of the Year" i Artrocker Magazine!


LÜT

LÜT er et rockeband fra Tromsø som på kort tid har etablert seg som et av Norges mest spennende! De har utviklet et unikt, tight og energisk liveshow, preget av et hardtslående lydbilde, store gitarer og melodiøse låter. Singelen «Du Vet Ingenting» var listet 22 uker i strekk på P3, med tung rotasjon, "BoyToy" var listet fra slipp i april til og med august og er nå listet med siste singel "Trash Gjennom".

LÜT var én av fire finalister i urørtfinalen. Bandet imponerte både Dagbladet og NRK P3 under årets by:Larm, og ble trukket frem som en av tre høydepunkter. Med over 20 jobber i løpet av sommeren og slipp av debutplata 13. oktober er bandet i toppform både på scenen og i studio.


Støttes av: