Band of Goldloftet

Torsdag 05. April
Dørene åpner: 20:00
Starter: 21:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Band of Gold er tilbake, og fortsetter akkurat der debutalbumet slapp!

Etter suksessen sist hadde det vært lett å miste frihetsfølelsen som preget både innspillingen og musikken. Det skjedde ikke, snarere tvert i mot. Bandet gikk inn i studio og gjorde akkurat som de selv ville. Resultatet er nydelig!


Da Band of Gold slapp sitt debutalbum høsten 2015, kom de som en gledelig overraskelse på mange. Både Nina og Nikolai har lang fartstid fra det norske musikkmiljøet, men Band of Gold var et prosjekt de hadde jobbet med i stillhet. Terningkastene haglet, fansen flokket seg til konsertene, og det hele toppet seg da de vant Nordic Music Prize under Bylarm 2016, som den første norske artisten noensinne.


«Where's the Magic» er bandets andre album, et album som handler om lidenskapen vi alle søker og higer etter. Lidenskap er ikke vanskelig å finne i låtene til Band of Gold, her ligger den tjukt utenpå hver eneste akkord. På «I Wanna Dance With You Again», første singelen fra «Where's the Magic», leverer Mortvedt og Hængsle en poplåt som er rett ut uimotståelig, med nydelige arrangementer og en fantastisk vokalprestasjon.

Dette er en bunnsolid oppfølger fra et band som er bedre enn aldri før. 5.april står de på Tou Scene!

Støttes av: