Toddlernes rom av dybwikdansScene 1

Søndag 20. Mai
Starter: 13:00
Aldersgrense: 3år

Utsolgt!


Toddlernes rom av dybwikdans

Passer for barn fra 0 - 3 år

Toddler betyr «den som stabber og går», og er en stadig vanligere benevnelse på barn i sitt første og andre leveår. Toddlernes rom er forestilling tilpasset nettopp denne aldersgruppens særegne måte å bevege seg på.

En danser tar barna med på en forestilling gjennom fire sekvenser. Innspill fra barna påvirker danseren, og forestillingen blir til i møtet mellom kunstner og barn. I et vakkert telt utforsker aktører og publikum sammen det taktile, visuelle og auditive i rommet. Objekter i teltet har integrerte lydspor i seg, og om barna flytter på stjernene dannes et unikt lydlandskap.

I Toddlernes rom har dybwikdans fortsatt sitt arbeid med å undersøke hvordan kunstnerisk intensjon kan gå hånd i hånd med ønsket om et godt møte med barna.

Toddlernes rom hadde premiere i 2014 hvor Tou scene og RAS var co-produsenter. Siden den gang ha forestillingen turnert til flere land i Europa, og den har også spilt ved festivaler og i kulturhus i Norge. Tou scene er siste stopp før dybwikdans drar til en av verdens ledende festivaler for scenekunst for barn og unge i Edinburgh, Imaginate.

Koreografi: Siri Dybwik

Musikk: Nils Christian Fossdal

Danser: Marie Ronold Mathisen

Scenografi: Caroline Collinge

Scenografisk produksjon: Robert Allsopp

Co-produsent: RAS og Tou Scene

Foto: Rune Bergan

Obs: Hver forestilling har plass til 10 barn i følge med en voksen hver, 20 totalt. Husk å kjøpe barnebillett til barn og voksenbillett til voksen.

Støttet av Stavanger kommune, Sandnes kommune, Rogaland fylkeskommune, Fond for utøvende kunstnere.

Støttes av: