Pasha + support: ProllyNah og Kiddo KæshScene 1 + cafe

Lørdag 29. September
Dørene åpner: 21:00
Starter: 22:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Pasha - merk deg navnet!

Helt siden Pasha ble «Ukas Urørt» i NRK P3 for 2 år siden, har den iransk-norske rapperen hatt internasjonale øyne rettet mot seg. Med sin karakteristiske afro og fengende 90-tallsinspirerte uttrykk har han blitt en snakkis det knyttet store forventninger til.

Pasha har blitt omtalt i anerkjente NME og High snobiety, noe som speiler hans nedslagsfelt som artist. Han har en av de mest spilte låtene på NRK P3 i år og har sterke opptredener på flere av Norges største festivaler.

Nå er han albumklar med "PARK", en hyllest til veien han har gått og den han skal fortsette på videre. Fra små klubbscener til store festivaler har Pashas karismatiske opptredener imponert publikum og anmeldere. Denne energien har han dratt med i albumet; alt fra intense klubbangere som «Prettyboi Bounce», «Blaze» og «P.Y.G.» til de tilbakelente låtene «Woods» og «Delorean».

Vi gleder oss sykt til å ta i mot en av de neste store inne hiphop-sjangeren på Tou Scene 29. september!


ProllyNah

ProllyNah er et nytt friskt pust til den urbane musikkscenen. Med catchy melodier og bass-orienterte beats, er han klar for å erobre det norske musikkmarkedet. Stavanger-rapperen har jobbet i kulissene med store navn som Unge Ferrari, Philip Emilio og Madcon - og nå trer han omsider ut av skyggen


Kiddo Kæsh

Kiddo Kæsh er byens største talent med sin sær egne lyd! Tunge bass drevne beats med mørke tekster. Kiddo langt i fra din normale rapper! "INGEN lager like mye liv som kiddo og wayra"

Støttes av: