Daniel Kvammen: StrømlausMaskinhallen

Fredag 16. November
Dørene åpner: 21:00
Starter: 22:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Daniel Kvammen har virkelig satt Geilo på kartet med sine underfundige og superfengende låter de siste årene. Fra det trippel Spellmann-nominerte debutalbumet ”Fremad i alle retninga” har det meste gått oppover for unge Kvammen.

I begynnelsen av fjoråret slapp han sitt andre album, «Vektlaus» og knapt åtte måneder senere var han allerede klar med oppfølgeren - det mørke søsterskipet - «Maktlaus».

Ambisiøst? Definitivt. Stormannsgalskap? Kanskje. Men den stormende kritikerjubelen som møtte begge platene var ikke til å ta feil av. 

I tillegg til panegyriske anmeldelser, har Kvammens album produsert en rekke radiohits som: ”Du fortenar ein som meg”, «Me dansar ikkje for moro skyld», «Om du vil ei gong til» og «Som om himmelen revna» med Lars Vaular - som han sågar vant en Spellemannpris for.

Kvammen har spilt konserter på alt fra hovedscenen til Øyafestivalen, til en mye omtalt hytte-turné på Hardangervidda i påsken. Nylig spilte han sågar konsert på toppen av Gaustadtoppen, for et stadig voksende publikum.

Kvammens låter har vist seg like sterke, enten de fremføres med fullt band, som nedstrippet triovariant eller fremført av mannen selv alene. I høst legger Kvammen ut på en akustisk trioturné, der publikum kommer tett på mannen bak låtene.

Støttes av: