Erlend Apneseth Trio & Building Instrumentloftet

Torsdag 15. November
Dørene åpner: 20:00
Starter: 21:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Erlend Apneseth Trio

Erlend Apneseth Trio slapp i 2016 albumet "Det Andre Rommet" på det renommerte plateselskapet Hubro. Platen fekk overveldende kritikker nasjonalt og internasjonalt i både MOJO og BBC Music Magazine. Albumet havnet også flere av høytrangerte lister i både Aftenposten og Dagsavisen, i tillegg ble den nominert til Spellemannsprisen i kategorien "Åpen Klasse". Året etter slapp trioen albumet "Åra" til strålande kritikker og ny Spellemannominasjon i samme kategori.


Erlend Apneseth Trio består av Erlend Apneseth, Stephan, Meidell og Øyvind Hegg-Lunde.


Trioen Building Instrument

Trioen Building Instrument beveger seg i et fantasifullt landskap mellom elektronika og organisk pop. Bandet hadde allerede bygget seg en solid fanskare før de platedebuterte til overstrømmende kritikker i 2014. På deres andre album «Kem Som Kan å Leve» er utrykket deres mer drømmeaktig, dypere, lydbildet er større og mer innholdsrikt, og det er fortsatt snakk om sterkt vanedannende og underlig fengende musikk.


Trioen Building Instrument består av Mari Kvien Brunvoll, Øyvind Hegg-Lunde og Åsmund Weltzien. Trommeslager Øyvind Hegg-Lunde spiller blant annet i bandene Erlend Apneseth Trio, Electric Eye og har turnert med José Gonzalez og hans band Junip.

Støttes av: