Alfred HallScene 1

Torsdag 20. September
Dørene åpner: 20:00
Starter: 21:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Alfred Hall består av Bjørn og Hans Thomas fra Drammen, og ble startet opp i 2012. Sammen danner de et svevende univers av behagelig og fengende pop det står stil over. Førstesingelen «So Bright» banet vei for duoen og satte standarden for det Spellemannsnominerte debutalbumet «Wilderness» fra 2013.


Etter noen år med stillhet er nå Alfred Hall tilbake for fullt med den dagdrømmende og svevende indiepopen. Deres nye plate - «Since I Saw You» - har sammen med singlene «So Bright», «Safe & Sound» og «The King of Cape» banet vei for bandet og høstet god kritikk fra et samlet norsk pressekorps, samtidig som liveshowene deres høstet strålende tilbakemeldinger fra både norsk og utenlandsk presse.


Det er ikke bare norsk musikkpresse som har trykket Alfred Hall til sitt bryst. Musikken deres har blitt brukt i alt fra reklamefilmer for mexicansk øl, til traileren for den kjente Netflix-serien Derek. Alfred Hall har med andrealbumet «Since I Saw You» fulgt opp debutalbumet «Wilderness» fra 2013 på en nydelig måte.


Vi håper du legger turen til Tou når duoen skal myk-poppe Stavanger!Støttes av: