DatarockMaskinhallen

Fredag 26. Oktober
Dørene åpner: 21:00
Starter: 22:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Røde joggedresser, dansbare hits, elleville liveshow og generelt god stemning!

Det er ikke rart at DATAROCK fra Bergen har vært et av landets mest populære band i snart en mannsalder. Frontet av den sjeldent karismatiske vokalisten Fredrik Saroea har gutta bak monsterhits som «Fa-Fa-Fa», «Computer Camp Love» og «Give It Up» skapt store bølger, både her hjemme og ute i den store verden. 

DATAROCK må regnes også som et av Norges mest internasjonalt anerkjente band i sin sjanger. Deres helt unike form for elektropop har sørget for en stadig voksende fanskare, og bandets låter har blitt brukt i reklamer for Apple, Coca-Cola og Google, i dataspill som FIFA-serien og «The Sims», samt i TV-programmer som «Jersey Shore» og «Chuck».


Debutalbumet deres endte som #26 på NMEs liste over årets beste album, og Computer Camp Love ble listet som #88 på Rolling Stones liste over årets beste låter og ble #12 på "Australias Hottest 100" samme år. Spin Magazine listet «See What I Care» som en "essential download of the summer". Albumet RED var "critic's choice of the week" i NY Times - og begge albumene ble nominerte til Spellemann her hjemme.

Den siste tiden har det derimot begynt å røre seg i nye retninger for bandet, de har sluppet en rekke mystiske videoer som mer enn hinter om noe helt nytt, og rett før jul slapp de plutselig en splitter ny låt hentet fra det kommende albumet. «Ruffle Shuffle» oppfyller alle forventninger til en DATAROCK-låt: Den er ubegripelig fengende, elegant produsert, med en gjennomgående slentrende kulhet.

I sommer slapp de den fengende singelen «Everything» fra albumet «Face the Brutality», med tilhørende musikkvideo, etterfulgt av remikser laget av bl.a. Lindstrøm & Prins Thomas, og Scattle.

Albumet sin helhet ble møtt med strålende mottakelse!
Støttes av: