Shining + support: SpurvMaskinhallen

Torsdag 25. Oktober
Dørene åpner: 20:00
Starter: 21:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Fredag 10. august slipper de legendariske jazz-metall-krigerne i Shining ny musikk. Albumet Animal, blir deres fjerde studioalbum, og slippes 19. oktober.

Med albumet «Animal» er Shining i ferd med å gjenoppfinne seg selv som et av de mest spennende rockebandet på planeten.

Albumet er helt saksofonfritt, men fremdeles utvilsomt Shining. Alt fra det fargesterke albumcoveret, til rekken av refreng som setter seg hjernebarken, gjør Animal til det ultimate feststemte metallalbumet for dette århundret. Ti korte, hvasse og melodiske bomber av noen rockelåter, med innslag av galskap og eufori. Deres mest overraskende album til dags dato. Eller som frontmann Jørgen Munkeby beskriver det:

«Det nye albumet låter mer som Muse og Meshuggah, mer Ghost enn Gojira. Mer Biffy Clyro enn Burzum. Når verden går til helvete, kan du like gjerne feste mens det skjer»

Shining har siden starten vært et fenomenalt liveband, og i høst legger bandet ut på en massiv Europaturne med flere stopp i Norge. 25. oktober tar de turen til Tou Scene, og vi ønsker velkommen til en konsert uten sidestykke!


Oslo-baserte Spurv blir med på dette fyrverkeriet av en kveld. Spurv har høstet meget gode skussmål for sitt siste album. I tillegg til nylig sluppet album har de spilt mye konserter i både inn og utland de siste årene, bl.a Villvillvest i Bergen og Vivid i Kristiansand. 


Støttes av: