The Low Frequency in StereoMartinique

Torsdag 24. Mai
Dørene åpner: 14:00
Starter: 22:00
Aldersgrense: 18årSnadder er et samarbeid mellom Martinique, Folken og Tou Scene. Fokuset er å fremme etablerte og uetablerte artister av høy kvalitet. Konserten er på Martinique

The Low Frequency in Stereo er beskrevet som Psych-Garaged Dronemeisters i Pitchfork, kalt The Coolest rulers of Scandinavia av David Fricke i Rolling Stone Magazine kommer og smelter ned Martinique 24.5! 2018 utgaven av Low Freq in Stereo låter som krautrock og artpop i skjønn forening! Eller som Simon Harmer bare kaller narcorock! Bandet har blitt nominert til Spellemannsprisen to ganger og sist med albumet "Pop Obskura". Medlemmene har i en periode fokusert på prosjekter som LUMEN DRONES , UNDERGRUNNEN, The Megaphonic Thriftt, Misty Coast, Soft Ride og Electric Eye, men nå er moderskipet tilbake.

Musikken er basert på ”groovy” trommer, tung organisk bass, et gammel stueorgel, Fender Rhodes og en knivskarp gitar. Noen ganger bruker de til og med stemmer som instrument. Denne miksen ender opp i ein tidløs musikk som gir lytteren et hint om atmosfæren om alt mellom Can, Stereolab og The Doors.

Billetter: https://www.linticket.no/page/no/13/-/3483
Støttes av: