PLOT #31: Omvisning i avgangsutstillingen KIRølhallene

Onsdag 06. Juni
Starter: 17:00
Aldersgrense: 16-26årPlot/Stavanger presenterer omvisning i avgangsutstillingen til Kunstskolen i Rogaland. Eksklusivt for oss mellom 16-26 år gamle.

Ouroboros er tittelen på årets avgangsutstilling ved Kunstskolen i Rogaland. Studentene forklarer at det ordet de har valgt betegner begynnelsen, slutten og alt imellom. Betydningen av tittelen rammer helheten ved Avgangsutstillingen. Kompleksiteten er gitt ved at slutten på utdanningen er begynnelsen på noe nytt og midt i dette er en gruppeutstilling. Hver student har arbeidet individuelt og nå stiller de ut samlet. Ølhallene byr på lokaler som med størrelse og røffhet utfordrer selv etablerte kunstnere.

Med hjelp av kurator og veileder Nils Thomas Økland har studentene tatt plass i Ølhallene ved Tou scene og bruker lokalenes arkitektur til sitt fulle med utstillingen Ouroboros.

Under de 22 dagene utstillingen er åpen er det studentene som står for formidlingen, men under denne Plot-omvisningen skal utstillingen først og fremst formidles til oss av kurator og underviser Nils Thomas Økland, før vi får muligheten til å vandre rundt i utstillingen og snakke med kunstnerne på egen hånd.

Studentene har laget en katalog som deles ut, mens Plot står for snacks og brus.

Arrangementet er gratis og for Plot/Stavangers medlemmer.
Er du mellom 16-26 år, men ikke et medlem ennå? Møt opp arrangementet eller på Kunsthall Stavanger og få ditt eget medlemskort - helt gratis!
Medlemskortet gir deg fri adgang til Stavanger kunstmuseum, Kunsthall Stavanger, Rogaland Kunstsenter og utvalgte aktiviteter på Tou Scene.
Støttes av: