Fuck Art Let`s DanceScene 1

Lørdag 08. September
Dørene åpner: 22:00
Starter: 22:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Nuart og Tou presenterer årets «Fuck Art Let's Dance» som er åpningsfesten til Nuartfestivalen 2018!


SASSY009:

Sassy 009 er en elektronika-trio fra Oslo som har formet sitt helt eget elektroniske musikkunivers drevet av følelser og attitude!


Med utspring fra ulike musikalske bakgrunner har de et felles hjerte for hemningsløs og deilig dansemusikk. Sammen leker de seg i spennet mellom den mørke, dunkende klubben og det luftige, organiske rommet som slår i lettere slag. SASSY009 lager progressiv undergrunnselektronika, i et lydbilde preget av markant bass, vokalharmonier og drømmende tverrfløyt.


PS: På grunn av sykdom er konserten er blitt endret til et DJ-sett med Sassy 009. Det blir like fett, like rått, med musikk vi alle elsker å danse til; TECHNO! Sunniva og Teodora i Sassy 009 skal fortsatt lage en deilig og skamløs kveld sammen med Amo og Kim Durbeck som support.


AMO:

Amo er en Stavanger-basert DJ med en lang karriere, og har spilt på flere ulike klubber og scener rundt om i hele verden. Amo liker å spille omfattende sett som viser omfanget av innflytelsene hans, fra nesten hvert hjørne av det musikalske landskapet.


Hans inspirasjon kommer fra mange forskjellige sjangere som har gitt ham en unik stil og lydbilde. Nå tar han sine rytmer og beats tilbake til røttene, hvor han både åpner og avslutter klubbkvelden på Tou. https://soundcloud.com/itsmeamo


Kim Dürbeck:

Kim er et kjent navn på Oslo DJ-scenen og er ofte å se på klubber som Villa, Dattera og Jæger. Han holder det rått med analog lyd og modulerende synths som bringer en menneskelig dimensjon. https://soundcloud.com/kimdurbeck


Alt ligger tilrette for en klubbkveld av de sjeldne, så: Fuck Art, Let's Dance!!Støttes av: