Utstillingsåpning Bruksrommet: Endre AalrustBruksrommet

Torsdag 13. September
Starter: 19:00
Tillatt for alle.Hund om det
Endre Aalrust
Bruksrommet
Vernissage: Torsdag 13. september
Åpningstider: Fredag 14. - søn 16. september 12- 16

Bruksrommet er et nytt prosjekt som viser samtidskunst på Tou Scene og er initiert av kunstnere ved Atelierhuset i samarbeid med Tou Scene. Programmeringen blir til gjennom fagfellevurdering.

-Kjenn Eder selv - vær ufruktbare og la jorden bli stille etter Eder.-» Peter Wessel Zappfe, 1933

En nitrist flamingo, en kjederøykende pandamamma, en bipolar bjørn - utstillingen "Hund om det" gir et innblikk i et fargerikt men tragisk univers befolket nesten kun av dyr. Fraværet av mennesker til tross, Aalrust behandler ofte spesifikt menneskelige konflikter og emosjoner i malerier som på samme tid kan føles skamløst sentimentale og pinlig komiske. Utstillingen Hund om det vil i tillegg til malerier også inkludere en ny essayfilm med materiale filmet i Japan og Argentina.

Endre Aalrust (f. 1973) er en billedkunstner og filmskaper bosatt i Berlin, utdannet ved Universitetet i Oslo og Kunsthøgskolen i Bergen. Han har gjort separatutstillinger ved bl.a. Bærum Kunsthall, Kunstbanken, Hamar, Grünerløkka Kunsthall, Erik Steen, Oslo , Daniel Reich Gallery, New York og Galerie Sandy Brown, Berlin. Arbeidene hans har også vært inkludert i gruppeutstillingr bl.a. ved Kunstwerke, Berlin, Fredric Snitzer Gallery, Miami, Silberkuppe, Berlin, James Fuentes Gallery, New York, Qbox, Athen, After the Butcher, Berlin, Pierogi 2000, Leipzig, Bergen Kunsthall, UKS, og Vigelandsmuset i Oslo.

Støttes av: