Kåte Klør+Dangerface og Killing ButterfliesMaskinhallen

Fredag 07. Desember
Dørene åpner: 21:00
Starter: 22:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Kåte Klør hadde sine første øvinger sommeren 2016 og ble kjapt en del av Stavangers rockundergrunn. Med en umettelig appetitt for konsertkunsten blåste bandet kjapt igjennom byens scener; fra små "pop-up-shows" i Fargegaten til festivalkonserter som Musikkfest og Tunghørt. I 2018 slapp Kåte Klør sine første singler "Skal Du Slå Må Du Drepe", "La Dagene Gå" og "Hippie Robot Østkant Blues". Med enda flere singler klare for release og en travel høst i vente, er tiden endelig kommet for å feire! Siden bandet ble født i en container utenforbi en av byens feteste venues, Tou Scene, er det helt naturlig at festen legges her; Maskinhallen. Hold av datoen 7.desember! 

Før den tid skal Kåte Klør slippe flere singler, en kortfilm i fire episoder, gjøre supportjobb for Rogalands rockelegender Skambankt på Checkpoint Charlie og i Storsalen på Folken. I februar 2019 blir bandet også med Skambankt og Frynsete På Nervene til selveste Rockefeller i Oslo.

Med på festen blir våre venner i Dangerface og Killing Butterflies som support + DJs: TBA.

Dangerface:

"DANGERFACE fra Stavanger kan plasseres i flere sjangre, men bandet klemmer det ned til punk,
og lar diskusjonen om sjanger være opp til enhver.
Én ting er uansett helt sikkert - DANGERFACE treffer deg hardt og varsomt samtidig, med deres unike lydbilde av skarpe gitarer og crispy vokal.
Bandets medlemer har flere års erfaring fra andre band før DANGERFACE ble til.
Med denne erfaringen, sammen med et hardtslående liveshow har gjort at DANGERFACE,
på tross av bandets relativt unge alder, allerede har skapt et navn for seg selv i den norske undergrunnen.»

Killing Butterlies:

Killing Butterflies er back in action, nå som trio. De lokale heltene har spilt fengende rett-fram-punk siden 2005 (!), og kjører på med nye og gamle hits.
Støttes av: