Åpningskonsert: Haley Shea, Morten Abel og CloroformMaskinhallen

Onsdag 03. Oktober
Dørene åpner: 20:30
Starter: 21:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


NYÅPNING AV MASKINHALLEN:

Vår musikkscene, Maskinhallen, ble innviet i 2011 og har de siste årene vokst frem som en av de mest fremtidsrettede og dynamiske musikkscenene i Norge.

Siden oktober i fjor har Maskinhallen vært under betydelig oppussing. Maskinhallen har fått en svært høy teknisk stand som gir bedre lyd, lys og ventilasjon. Hallen og inngangsparti med tilknyttet foaje får en bedre infrastruktur, utvidelse av publikumskapasitet, universal utforming, samt nye og flere toalettfasiliteter.

Det er derfor med brask og upolert bram at vi inviterer til nyåpning og åpningskonsert med noen av distriktets og landets fremste musikere i litt ulike sjangere!

Haley Shea: Haley er på mange måter vokst opp i gangene på Tou. Som vokalist i bandet Sløtface har hun de siste årene slått gjennom internasjonalt og spilt langt flere konserter ute i den store verden enn hjemme i Norge. Av musikkmagasinet Kerrang har hun blitt kåret til en av verdens 50 råeste rockestjerner. Med det sagt er Haley et naturlig valg når vi gjenåpner vår fantastiske musikkscene!

Morten Abel: Morten er Norges ubestridte popkonge, og trenger vel neppe en mer oppsummerende presentasjon. Han har hatt sitt musikalske rede hos oss i mange år, og vi syntes at Morten og Tou er som hånd i hanske!

Cloroform: Cloroform fra Stavanger har spilt på Tou en rekke ganger og består av John Erik Kaada, Øyvind Storesund og Bjørge Fjordheim. Har du kjennskap til disse gutta vet du at vi snakker tungt musikalsk skyts. Cloroform er det deilige, kronglete og upolerte som ofte er vanskelig å gi en merkelapp.

Sammen skal Haley, Morten og Cloroform skape en helt unik sammensetning, kun for Tou. Velkommen til nyåpning av Maskinhallen 03. oktober!
Støttes av: