Kvelertak + support: VicereineMaskinhallen

Lørdag 06. Oktober
Dørene åpner: 21:00
Starter: 22:00
Aldersgrense: 18år

Utsolgt!


Maskinhallen står opp fra de døde i bedre form og fasong enn noen gang! Vi har fått kloa i Kvelertak til åpningshelgen, og kjører dobbelkonsert, kun for deg!

Kvelertak er en av de virkelig store norske internasjonale rockesuksessene, og har ofte blitt definert som et av landets mest hardtarbeidende rockeband! Bandet har turnért verden over med storheter som Metallica, Mastodon og Gojira, samt varmet opp for Foo Fighters, Iron Maiden og Kiss! Dette til tross for at de har norske tekster, og mikser sin muskelrock med passe doser sylskarp metal, frekk hardcore og diverse undergrunnsbråk.

Konsertene i Maskinhallen denne helgen blir uten tvil tette, svette og med ekstatisk stemning! Billettene vil ryke fort, så kjøp dine i dag!

Vicereine er flashy, kledd i hvit denim og dekket i konfetti og glitter. Konsertopplevelsen er eksplosiv, sjangeren er Tropical Death. Sounden kan beskrives som den mest catchy krysningen mellom sexy dansegulv-pop og fuzza rock. Resultatet får deg til å riste på rompa og headbange samtidig. Get ready, get psyched, get tropical!

Sangene fra EP-en "Tropical Death" har blitt spilt av både Ruben og Tete på NRK P3, listet på ulike spillelister på Spotify, Apple Music og Tidal, samt anbefalt av Urørt og Evig Lyttar.
Støttes av: