Tou Academy - FILMPRODUKSJONloftet

Lørdag 22. September
Starter: 12:00
Aldersgrense: 13-18år

Få bill igjen!
Kjøp!

Er du mellom 13 -18 år og interessert i film? Bli med på Tou Academy. Tema for Tou Academy høsten 2018 er FILMPRODUKSJON, og arrangeres i samarbeid med Filmkraft Talent.

På Tou Academy får du gjennom høstens workshops jobbe med profesjonelle instruktører fra filmbranjen. Gjennom tre lørdager får du mulighet til å være med i prosessen fra å utvikle en idé til ferdig film. Det kreves ingen forkunnskap for å delta, kun en interesse for film og et ønske om lære og utvikling.

Begrenset antall plasser så vær tidlig ute! Bindende påmelding til alle 3 workshopene. Påmelding og mer informasjon: Mari@touscene.com

Aldersgruppe: 13-18 år
Sted: Tou Scene / Loftet
Deltagere: Maksimalt 12stk
Pris: 50- per gang. Kjøpes som samlet billett til 150 kroner
Lærere: Profesjonelle instruktører fra filmbransjen
Dato: 22. september, 27.oktober og 24. november
Tidspunkt: Starter klokken 12.00 - workshopene vil vare mellom 3-4 timer

Tou Academy er Tou Scenes egen programserie som tilbyr barn og unge ny kunnskap om ulike kunstfag gjennom spennende workshops. Serien skal skape et profesjonelt tilbud som skal være med å bygge opp interesse, formidle kunnskap og inspirere til skaperglede og nysgjerrighet.

Filmkraft Talent er underlagt Filmkraft Rogaland, et regionalt filmsenter som skal utvikle regional filmkultur gjennom å bygge opp talenter, utvikle filmbransjen og øke filmkompetansen blant barn og unge i regionen.

Høstens sesong av Tou Academy er et samarbeid mellom Filmkraft Talent og Tou Scene, støttet av Norsk filminstitutt (NFI).
Støttes av: