Hanne Hukkelbergloftet

Onsdag 06. Februar
Dørene åpner: 20:00
Starter: 21:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Hanne har blitt beskrevet som nyere norsk popmusikks storesøster, men hennes karriere er langt fra strømlinjeformet. Siden hun gikk ut av Musikkhøyskolen i 2003 har hun gitt ut fire kritikerroste album, og blitt kjent for sine underfundige, massive og eksperimentelle lydbilder der produsent Kåre Chr. Vestrheim har spilt en viktig rolle.

Etter hele fem år borte fra rampelyset kom Hanne Hukkelberg endelig med ny musikk. Hun brukte de siste årene på å produsere sitt femte album og klarte å toppe standarden fra tidligere verk som «Featherbrain» (2012), «Blood From A Stone» (2009) og det Spellemann-vinnende debutalbumet «Rykestrasse 68» (2006). 


 «TRUST» tvinner det elektroniske og det organiske sammen, både med tanke på produksjon så vel som det lyriske, og setter lys på dagens cyber-samfunn og dets besettelse av den filtrerte virkelighet. Ingenting er tilfeldigheter når Hanne skriver, komponerer og produserer egen musikk.

Tidligere i år leverte Hanne Hukkelberg lydsporet til Røverdatter (vinner av beste dokumentarfilm, Amandaprisen 2018) og nå er hun snart klar med ny musikk fra sitt kommende sjette album.


På den kommende turneen kommer hun selvsagt til TOU!

Støttes av: