STAGING AGES, h2danceScene 1

Mandag 31. August
Dørene åpner: 18:30
Starter: 19:00
Tillatt for alle.

Kjøp!


H2DANCE dissekerer generasjonskløften, normer og tabuer, verdighet, forventninger og fordommer med prosjektet STAGING AGES. I samarbeid med fem dansere i alderen 9 – 65, presenterer forestillingen en parade av møter, minner og framtidsprojeksjoner hvor vi blir kjent med danserne gjennom deres personlige opplevelse av alder og tid. 
Bevegelsene stammer fra møtene mellom danserne som gjenskapes og repeteres i duetter, trioer og kvintetter og tillegges kvaliteter som å klenge, følge, støtte, passivisere og fange. Danseren bytter om på sine roller og hopper inn og ut av hverandres scener som statister og hovedpersoner.
I STAGING AGES beveger vi oss mellom det lekne, barslige og uskyldige til det hemmelighetsfulle og provoserende, hvor møte mellom generasjonene og hvordan vi ser oss selv i det offentlige og private rom står sentralt. 
Konsept, koreografi og regi: Hanna Gillgren & Heidi Rustgaard. På scenen: Darren Anderson, Emilyn Claid, Laura Doehler, Sandro Gillgren Bonfanti, Ella Sophoclides. Musikk: Sylvia Hallett. Lysdesign: Andy Hammond. Produsenter:  Annika Ostwald og Nathalie Richardson.
Foto: Benedict Johnson.
Støttet med midler fra:  Arts Council England, Norsk Kulturråd and Kulturrådet Sverige og Region Värmland. Co produksjon: Riksteatern Värmland i Sverige, DansiT i Norge, The Place, Dance East og Pavilion Dance i Storbritannia.
Arr: Tou Scene.
Støttes av: