Marit Larsen *off venue*Gaffel & Karaffel

Torsdag 28. April
Dørene åpner: 19:00
Starter: 20:00
Aldersgrense: 18år

Utsolgt!


MARIT LARSEN MED TURNÉ OG NY PLATE I APRIL
Tou Scene flytter inn i Gaffel & Karaffel, sammen med Marit Larsen. Marit har et ønske om at denne turnéen skal være på steder som står i stil visuelt til musikken og gjerne steder hvor det ikke alltid er vanlig med denne type konserter. Derfor ble Gaffel & Karaffel stedet.
Etter å ha sluppet det kritikerroste fjerdealbumet When The Morning Comes i 2014, som hun også produserte selv - har Marit vært på omfattende turné i både Norge og Tyskland. Denne vinteren har gått med til skriving, produksjon og ferdigstilling av helt nytt materiale, som vil ta publikum med litt nærmere Marit. Vi skal bli med henne bort til det hjørnet i baren der Joni Mitchell og Gillian Welch sitter. Flere strenger, mer sjel. Svinge ut på et sidespor forbi den rendyrkede popmusikken og bort til folken. En vei man hele tiden har visst at Marit ville bevege seg inn på, uten å helt vite når. Men i 2016 skjer det.
Dette året markerer også et annet skifte. Marit har ikke lenger et stort plateselskap i ryggen, hun har opprettet egen label - og er for første gang i sin karriere helt uavhengig. Dette året representerer altså en ny epoke for Marit som artist, men også for Marits lyttere over hele verden.
Nytt materiale slippes i april, og samme måned tar hun med seg bandet som nå består av Mari Kreken, Tor-Egil Kreken og Christer Slaaen på tur. Turnéen i Norge er satt til små og sjarmerende konsertlokaler i kun fem byer. Steder som visuelt står i stil med musikken, og har færre plasser - for en større opplevelse for de som sikrer seg billetter.
Billetter i salg onsdag 20. januar kl 10:00.
Støttes av: