Dansens Dager 2017 (workshop)Scene 1 + cafe

Lørdag 29. April
Dørene åpner: 09:30
Starter: 10:00
Tillatt for alle.DANSENS DAGER 2017

For fjerde år på rad feirer Tou Scene og RAS - Regional Arena for Samtidsdans Dansens Dager sammen. Årets feiring blir storslått og i danserisk ånd med workshop, forestilling, ettersnakk, skål og feiring av dansen i regionen! Det hele skjer lørdag 29. april, henholdvis på Tou Scene og på KinoKino.

PROGRAM

WORKSHOP
LØRDAG 29. APRIL KL 10.00 - SCENE 1, TOU SCENE (GRATIS)
Dørene åpner 09.30

Workshopen på Dansens Dag 2017 passer for både studenter og profesjonelle skuespillere og dansere som er nysgjerrige.

Gjennom strukturerte improvisasjonsoppgaver vi vil utforske rommet vi er i, rommene i oss og rommene vi skaper. Ved å gi slipp på prestasjon og form vil vi oppleve at bevegelser forsvinner like fort som de oppstod og derfor er fokuset rettet mot å nyte og å være til stede i møtet med bevegelsen idet den skjer. Workshopen vil også inneholde danseøvelserhvor vi vil utforske og utfordre våre egne mentale og fysiske grenser. I tillegg vil vi leke med deler av repertoaret fra visningen Bill.mrk. 936 som skal vises på Kinokino samme kveld.

 

Vil du være med så:

still opp i tøy som ikke vil begrense deg

 

still opp med et hode som ikke vil begrense deg


Cesilie Kverneland er en Stavangerbasert dansekunstner. Hun har faglærerutdanning i dans fra Universitetet i Stavanger og videreutdannelse fra Peridance Capezio Dance Theater i New York City, hun har studert koreografi ved California Institute of the Arts i Los Angeles og Master of Arts fra London Contemporary Dance School. Cesilie Kverneland jobber freelance som koreograf, og som danser for blant annet Sita Ostheimer (D) og James Cousins Company (UK).

Se resten av Dansens Dag programmet til Tou Scene og RAS her:

https://www.facebook.com/events/194981361017067/

http://ras.as/program/1465

Støttes av: