Thea & The Wild + supp Some Featherloftet

Fredag 28. April
Dørene åpner: 20:00
Starter: 21:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Thea & The Wild er snart ute med en splitter ny singel, før et album ventes til høsten. I denne anledning reiser Thea og bandet ut på et lite knippe eksklusive konserter i Norges land.


Det er vanskelig å ikke la seg hypnotisere av musikken til Thea and the Wild. Da debutplata "Strangers and Lovers" ble nominert til Spellemannsprisen i 2014 og rost opp i skyene fra musikkritikere i inn og utland, markerte Thea seg som en av landets fremste og mest spennende låtskrivere. Hun lager fengende pop preget av perkusjon og en punka holdning, og skriver tekster som setter seg som et stikk i magen og blir der.


Thea vokste opp i et hippie-kollektiv på Grunerløkka med sin britiske mor og hennes venner, noe som har preget Theas liv, karriere og ikke minst musikksmak. Med sin spesielle stemme og melodiøse teft har Thea funnet sitt eget uttrykk. På scenen har hun en tilstedeværelse det ryker av, og nå kan du endelig se henne live igjen. Hennes kommende album har hun produsert i samarbeid med multi-instrumentalistene Cato «Salsa» Thomassen og Børge Fjordheim, og første smakebit slippes i begynnelsen av 2017. Gled deg til et eklektisk fyrverkeri du sent vil glemme!


Some Feather slapp sin første singel Snow Will Fall i desember 2015, og ble med det utpekt som en av artistene Tidal har aller mest tro på fremover. Bak artistnavnet står Kristine Hovda (33) fra Brusand i Rogaland. Hun skriver smarte poplåter med personlige tekster, i en sjanger hun selv beskriver som skogspop. I mars slapp hun singelen Princess Song, og til høsten ventes debutalbumet, i samarbeid med produsentene Andreas Ulvo (Eple Trio) og Matias Tellez (Young Dreams).
Støttes av: