dePresno + supp Jon ReveMaskinhallen

Fredag 31. Mars
Dørene åpner: 21:00
Starter: 22:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Selv om navnet dePresno egentlig stammer fra Spania, er singer/songwriter-dePresno kun 7% spansk. Født og oppvokst mellom de syv fjell i Bergen, byen som skaper nye artister på bestilling. Helt fra barndommen var dePresno inni musikken hvor han fikk mye musikalsk inspirasjon fra artister som Leonard Cohen, Bob Dylan og Bob Marley. I en alder av 17 år da hans bror hadde spart opp penger til å gi ham et innspillingsstudio i bursdagsgave. Her ble produsenten blåst av banen de dePresno viste hans talent. Etter dette har han ikke sett seg tilbake. 
Med låter på høy rotasjon i nasjonal radio, men også i utlandet som f.eks BBC Radio 1 og Beats 1. Tidligere i år har han også turnert Tyskland sammen med Aurora og Bear's Den, og spilt viktige showcase-konserter blant annet på by:Larm, Eurosonic og The Great Escape. På toppen av dette mottok han flotte anmeldelser fra unison presse på disse showcasene. DePresno gjorde også tv-debut dette året da han under NRK P3 Gull overrasket den norske pop-stjerna Astrid S (som forøvrig er stor fan av dePresno) med å dukke opp å synge duett. 
Hide and Seek har fått godt over 1,3 millioner lytt på Spotify, og nå ser vi frem mot ny singel i midten av januar og konsert i Maskinhallen!


Jon Reve lanserte seg som soloartist januar 2017 etter flere år som en del av popduoen Beatpop. Han lager cinematisk elektropop inspirert av soundtracket til storbyen på 80-tallet. Debutsingelen I’m Tired of You slippes mai 2017 og debutalbumet Looking For Love, Again kommer høsten 2017. Reve er kjent for sin tilstedeværelse på scenen, sist sett februar på Folken som support for Lemaitre. 


Facebook:

https://www.facebook.com/jonreve/


Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=hauALgSO13k


Hjemmeside:

www.jonreve.com

Støttes av: