KIAP+Frank Gratkowskiloftet

Torsdag 16. Mars
Dørene åpner: 20:00
Starter: 21:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


KIAP:

Siden oppstarten, høsten 2014, har de holdt et jevnt aktivitetsnivå og arbeidet med å skrive musikk, øve inn nytt materiale, og spille konserter. Utgangspunktet var en bass-løs jazztrio som spilte amerikanske standardlåter med fokus på improvisasjon og gode arrangementer. I prosessen med å øve inn et sett Joe Henderson-låter gikk musikken ofte i en mer avantgarde retning, og det etablerte seg enighet om å jobbe mer med dette. 

I dag fokuserer trioen på utadvendt og energisk musikk. Målet er å være et friskt og solid produkt av høy kvalitet, stadig utvikle musikken og "soundet", samt dytte grensene for den videre.

Musikerne: 

Michal Wróblewski er en tsjekkisk komponist og saksofonist som bor i Norge. Han leder fem forskjellige band i både Tsjekkia og Norge, og han har turnert med ulike musikere over hele verden. 

Magnus Jønnum Grimnes er definitivt én av de mer signifikante og originale gitaristene i Norge. Med solid bakgrunn i metallsjangeren, samt utdanning i jazz fra Norges musikkhøgskole blir musikken dyttet fremover. 

Magnus Sefaniassen Eide er én av de mest travle jazz-trommeslagerne fra den unge generasjonen musikere i Norge. På grunn av hans universalitet og spesifikke lyd har han blitt invitert til mange prosjekter og innspillinger med flere av de mest kjente musikerne i Norge. 

Frank Gratkowski er en tysk saksofonist/klarinettist som er én av de store utøverne innenfor den europeiske impro-scenen i dag. Han har spilt på stort sett alle de tyske og de fleste internasjonale jazz- og samtidsmusikkfestivalene, deriblant Vancouver, Toronto, Chicago, New York, Seattle, Quebec, Les Mans, Muelhuus, Groeningen, Nickelsdorf, Barcelona, Lithuania, Warsaw, Zagreb, Prague, Bratislava, Sofia, Bucharest, Odessa and Roma, Huddersfield, London. 

Støttes av: