RogalerretScene 1

Onsdag 06. Desember
Starter: 19:00
Tillatt for alle.Siste Rogalerret i 2017 blir tradisjon tro et Julelerret. Vi slår til med flere regionale prosjekter, byr på pepperkaker og gløgg og musikalsk innslag!

Vi får besøk av forfatter Erlend Frafjord som i høst ga ut boka "Da Tina ble drept". Sammen med Bjørn Eivind Aarskog kommer han for å snakke om boka og om hvordan dokumentarfilmer og serie blir til med utgangspunkt i en bok.

Paul Tunge er opprinnelig fra Randaberg, men bor nå i Oslo. Han har laget flere kritikerroste filmer og hadde premiere på sin nyeste film "Fountain of youth", under BIFF i september. I programmet sto det blant annet: "Med Fountain of Youth har han laget en sår og skarp film som tar vår tids besettelse med suksess og image på kornet, og som viser at det er fullt mulig å lage vital filmkunst uten store budsjetter."


Tredje prosjekt på besøk er kortfilmen "Sykkelfugl" som vil få sin premiere i 2018. Filmen handler om 13 år gamle Nahid som er asylsøker. Hun vil gjerne lære å sykle, men faren mener at sykling ikke er for kvinner. Nahid må dermed balansere mellom to kulturer. Vi får besøk av de to regissørene Kari Klyve-Skaug og Odveig Klyve


Som ikke dette var nok: Camilla Rosenlund kommer sammen med en gitarist og spiller for oss! Camilla er utvalgt til by:Larm i 2018!

Inngang: 50 kroner (kort eller kontant)
Sted: Scene1 - Tou Scene
Dørene åpner klokken 19.00
Programleder: Jan Zahl

Arrangementet er et samarbeid mellom Filmkraft Rogaland og @touscene og er støttet av NFI.

Støttes av: