John Olav Nilsen og Nordsjøen ekstrakonsertMaskinhallen

Torsdag 09. Mars
Dørene åpner: 21:00
Starter: 22:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


John Olav Nilsen er tilbake og det med ekstrakonsert!

Konserten med John Olav Nilsen og Nordsjøen ble utsolgt på rekordtid, og dermed er vi ekstremt glade for at de vil holde en ekstrakonsert!

John Olav Nilsen er tilbake, og slipper ny singel «Inn i min tid» 18. nov under den nye konstellasjonen John Olav Nilsen & Nordsjøen. På nyåret legger de ut på en eksklusiv miniturné på utvalgte steder, og her er det bare å sikre seg billett kjappere enn kjappest! Billetter legges ut for salg fredag 18. Nov kl 12.00.

Det er nok mange fans som blir glade for nyheten om at John Olav Nilsen er tilbake med ny musikk. Helt siden den vanvittig kritikerroste og Spellemannsvinnende debuten "For Sant Til å Være Godt" i 2009 har bergensartisten vært en av de absolutte livefavoritter i Norge. Men, det nærmer seg fire år siden forrige utgivelse - så det skal sannelig bli godt å få ny lyd. I mellomtiden kan man mimre med perler som "Diamanter & Kirsebær", "Valiumsvalsen", "Skrekkfilm", "Hull i Himmelen", "Ikkje Fåkk med Kjærligheten" og "Hundeår".

Hør den nye singelen "Inn i Min Tid" først hos Christine på NRK P3 Torsdag 17. nov kl 14.15. Det nye albumet lanseres 17. februar på Brilliance Records, og i disse dager legges det siste hånd på verket - som er innspilt i eget studio - i Duper med produsent Yngve Sætre.

Foto: Eirik Ullebø

Støttes av: