Fuglen og det store eventyreggetScene 1

Lørdag 08. April
Dørene åpner: 12:00
Starter: 13:00
Aldersgrense: 4år

Få bill igjen!
Kjøp!

Fuglen og det store eventyregget

Fortellerforestilling & Eventyrverksted


Den erfarne fortelleren Marianne Stenerud setter opp en serie forestillinger på TouScene denne våren. Hver forestilling er unik, men felles for alle er at fortelleren kommer med et knippe fantasifulle, undrende og fargerike fortellinger. Etter hver forestilling blir det eventyrverksted for barna med aktiviteter som er inspirert av forestillingen.


En gang for lenge siden fantes et magisk tre. På det treet vokste det ikke blomster eller frukt, det vokste eventyr. Eventyrene var søte og gode, eller de var spennende, ja nesten skumle. De kunne være vakre eller stygge, store eller små, lange eller korte, fartsfylte eller langsomme, gamle eller nye. En dag kom en stor rød fugl flyvende. Den så treet, fløy ned og spiste alle eventyrene som vokste på treet. Fuglen fløy videre, men ettehvert måtte den legge et egg, på fuglers vis. Fuglen la så et stort, mystisk gullegg. Dette har Forteller Marianne funnet. Inni er alle eventyrene som den store røde fuglen hadde spist, og nå er hun klar til å dele disse med barn og voksne.


Forestillingen passer både for små og store, fra 4 år og oppover.


Eventyrverksted

Etter forestillingen får både barn og voksne skape, oppdage, reflektere og bruke sin kreativitet og sin fantasi. Hvert eventyrverksted har tilknytning eller henter inspirasjon fra eventyrene Forteller Marianne har delt, det vil si at det er forskjellige aktiviteter hver gang.

Forteller

Marianne Stenerud er en erfaren og kreativ forteller. Hennes spesialitet er oppsetninger for barn. Hun er fortellerkunstner på heltid og har i mer enn et tiår og gjennomført mange forestillinger og turneer for barnehager, skoler og familier.

Hun opptrer i ulike konstellasjoner, ofte alene med fortellingene, men også i samarbeid med filosofer, musikere, hele symfoniorkestre eller andre fortellere. Marianne opptrer i blant på forskjellige festivaler rundt om i landet, som Alfa & Omega og Kapittelfestivalen. På vestlandet forteller hun på ulike kulturarenaer som for eksempel Stavanger Konserthus, Sølvberget Kulturhus, Tou Scene, Sandnes Kulturhus og Barnas Kulturhus i Bergen. Marianne turnerer også jevnlig med blant annet Den Kulturelle Skolesekken og Den Kulturelle Bæremeisen og Folkeakademiet.


Marianne er utdannet faglærer i praktisk-estetiske fag, med fortellerkunststudier og dramaturgi som videreutdanning.


Barnebillett 100,-kr Søskenbillett 60,-kr Voksne gratis! 


Støttes av: