Egil Olsenloftet

Torsdag 27. April
Dørene åpner: 20:00
Starter: 21:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Egil Olsen

Egil Olsen er en singer / songwriter utenom det vanlige og er omtalt som en av de mest underholdende liveartistene i Norge. Med sine små, men store sanger, balanserer han sårheten, varmen og melankolien i musikken, med sin uforutsigbare humor og komiske timing på scenen. Han har turnert i både USA, Tyskland, Kina, Japan og Norge, og har spillt på alt fra bittesmå kafeer, til Rockefeller i Oslo - fra de minste hagefestene, til hovedscenen på Øyafestivalen. Han har varmet opp for bl a Maria Mena, Big Bang, Margarets og Marit Larsen.

I 2015 han albumet ‘ooo what happened’ til strålende omtale. “Hinsides vakre låter” skrev Dagbladet og ga den terningkast fem, mens musikkekspert Audun Vinger i Dagens Næringsliv omtalte Egil Olsen som "en av landets aller beste låtskrivere."

Han illustrerer sine eigne platecover, har hatt kunstutstillinger og hadde nylig egen daglig tegneseriestripe i Dagbladet om sitt liv som “relativt ukjent superstjerne”. Han lager også sine egne musikkvideoer og har jobbet med filmmusikk både her hjemme og i Japan. Han har også nylig bidratt med musikk til det nye store norskproduserte dataspillet 'Drømmefall’, der han i tillegg dukker opp i selve spillet, som en animert syngende dataspillkarakter. Egil Olsen har til og med fått sin egen hyllestplate der norske artister som Thom Hell, Side Brok, Robert Post og Sondre Lerche tolker sangene hans.


Støttes av: