Miss Tati + supp KlossmajorMaskinhallen

Fredag 15. September
Dørene åpner: 21:00
Starter: 22:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


I mai 2017 albumdebuterte endelig Miss Tati fra Bergen med den passende titulerte «Finally, Tati!». Etter et par år med ekstensiv livespilling og singelutgivelser, har den norsk/portugisisk/angolanske artisten lenge imponert både konsertgjengere og musikkelskere over hele landet.


Med bejublede opptredener på de fleste av landets større festivaler, som Øyafestivalen, Slottsfjell og by:Larm, samt en rekke klubbkonserter, er det endelig tid for at Miss Tati skal skinne for alvor!


Hennes unike miks av soul, hip hop og RnB har også sørget for oppmerksomhet langt utenfor Norges grenser. Aviser og magasiner som The Guardian, i-D, Nylon, Essence og Timeout London har alle lagt sin elsk på Tatis musikk.


Sist hun var på Tou Scene varmet hun opp salen for Sondre Lerche. Denne gangen er det Miss Tati som eier rommet!


Anmeldelsene av albumet står det stil av: 

Anmeldelser av albumet 'Finally, Tati':
- 6 - Bergensmagasinet
- 5 - Bergens Tidende
- 5 - NRK P3
- 5 - Stavanger Aftenblad
- 5 - Dagsavisen


Klossmajor

Klossmajor spiller fresh jazzpop på norsk! Det er store kontraster i bandet, og her strekker det seg fra humor og groove til melankoli og improvisasjon. I Juni slapp de sin debut EP "Klossmajor", og singelen "Phad Thai" ble spilt på Norsk på Norsk på P1. Dette er fengende musikk som er lett å like, og absolutt et band å holde øye med fremover!
Støttes av: