Lotic (US) + Morten HDMaskinhallen

Lørdag 14. Oktober
Dørene åpner: 22:00
Starter: 22:30
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Tou Scene i samarbeid med Screen City Biennial 2017 presenterer Lotic: Live DJ set med visuals.


Bak det mye omtalte Lotic-navnet finner vi DJ og produsent J'Kerian Morgan. Med sine røtter i Houston har han nå funnet sin base i Berlin, hvor han har utviklet seg til å bli en av de mest originale stemmene på Berlins klubbscene.


Han utgav to EP'er i 2013 - Sankofa / Glittering, og Fallout - både på Sci Fi & Fantasy, før han fulgte opp med 2014s Damsel in Distress Mixtape.

Etter å ha blitt omtalt på Björks nylige sit-in for Rinse FM, fikk han mye oppmerksomhet og en rekke presseoppslag. Hans unike lydbilde er en apokalyptisk blanding av synth, destruktive beats og eksperimentell electronica.

Morten_HD er en Oslo-basert DJ kjent for bredde i sine musikalske referanser. Alt fra det gotiske til det ultramoderne. Oppvokst med black metal, trance og norsk rap er det vanskelig å plassere Morten_HD musikalsk, der produksjonene hans har et sterkt fundament i britisk ravemusikk, grime og jungle.

Hans hang til det dramatiske gjør at det er mer naturlig å kalle han en artist enn produsent. TinyMixTapes beskrev hans 2016 utgivelse på Apothecary Compositions som "Carved out of trauma, depletion, excess, and palpitation."

Støttes av: