Triggerfinger (BE) + Kindred FeverScene 1 + cafe

Torsdag 30. November
Dørene åpner: 20:00
Starter: 21:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Det belgiske bandet Triggerfinger  slipper sitt nye album «Colossus», og legger samtidig ut på en omfattende Europa-turné. Albumet er oppfølgeren til «By abcense of the sun" fra 2014. 

Colossus, som inkluderer den nye singelen Flesh Tight, byr på harde riffs og et snev av glamrock, er produsert av Mitchell Froome og Tcahd Blake. 

Bandet varmet opp for selveste Rolling Stones i 2013, og har laget en legendarisk cover av svenske Lykke Lis´  "I follow Rivers". 

Triggerfinger har et stort navn i Europa og mange drar paralleller til selveste Queens of the Stone Age(!). I november står Tou Scene for tur, book din billett i dag!

https://www.youtube.com/watch?v=kPRfN-uG14M


Kindred Fever

Kindred Fever startet opp i 2012, hvor første øvelse var første gang de to møttes. Duoen består av Jarle Langåker på vokal og gitar, og Linn Sofie Hagen Olsen på trommer og flygelhorn/trompet. Bandet leverer musikk som strekker seg fra surf-inspirerte takter, til blodtørstig hardrock. Duoen prøver å ikke binde seg for mye ned til en sjanger, men heller å ivareta et røft og tungt lydbilde. Alt av musikken blir skrevet og produsert selv i eget studio.

I løpet av fire år har Kindred Fever sluppet tre plater. I 2015 signerte duoen med Sony Music Norway, og slapp platen ”Sabre- Toothed Model Youth.” Låter har blitt listet på P3 (hvor duoen også har vært gjester hos Christine), og siste utgivelsen ble nominert til Spellemannspris. Duoen har spilt på store festivaler som Roskilde, Norwegian Wood, Hove, Bukta osv., og har varmet opp for artister som Kaizers Orchestra, Imperial State Electric og Skambankt (som de også turnerte sammen med i Danmark). Bandet har også sluppet to musikkvideoer.

Sommeren 2016 signerte Kindred Fever med bookingbyrået Timeout Agency, og jobber for tiden med ny plate.

Facebook: https://www.facebook.com/KindredFever/
Youtube: https://www.youtube.com/user/KindredFeverVEVO Spotify: https://open.spotify.com/artist/3WVlEErjWFI2woPHkPrLwY 


Støttes av: