Minifestival for Tholakele Centre of HopeMaskinhallen

Lørdag 26. August
Dørene åpner: 18:00
Starter: 18:00
Aldersgrense: 18årEmilie Eie er initiativtaker til veldedighetskonserten som arrangeres i Maskinhallen på Tou Scene 26. august. Konserten er til inntekt for barnehjemmet Tholakele Centre i Johannesburg, Sør-Afrika. 

Inngang er gratis og man kan komme og gå som man ønsker (selv om vi håper at folk vil få med seg så mye som mulig av konsertene). Under arrangementet har man mulighet til å donere enten via kontant eller kontonummer. Om man donerer og hvor stort beløp man ønsker å gi er helt valgfritt, men vi setter utrolig stor pris på om folk vil bidra med å spre ordet ved å dele event, komme på konserten og fortelle venner og bekjente om den!

På Tou Scene vil dere få muligheten til å høre mer om hva barnehjemmet trenger penger til, hvordan man kan bli fadder og hvordan man generelt kan bidra, om man ønsker det.

Som underholdning har vi talentfulle, lokale artister som vil framføre forskjellige musikalske bidrag i mange varierte sjangre, slik at alle har muligheten til å oppleve musikk de kan relatere til!

De som opptrer i Maskinhallen er:

Sincerely, Frank
Strengeplukk
Pur Puré
Klossmajor
Olav Larsen & the Alabama Rodeo Stars

Rekkefølge og klokkeslett blir annonsert etter hvert!Støttes av: