Antibiose av Deep Down DopeizmSjøparken

Søndag 13. August
Starter: 13:00
Tillatt for alle.

Kjøp!


Streetdans-crewet Deep Down Dopeizm har markert seg i Norge og internasjonalt med sitt særegne uttrykk både gjennom forestillinger og battles. 

I tillegg til å være aktive i streetdansmiljøet i Norge har de også blitt programmert på internasjonale hiphopfestivaler som San Francisco International Hiphop Dance Festival, Detour Festival i København og Plattform X på Stora Teatern i Göteborg. 

Fra 2012-2014 jobbet de med Hooman Sharifi/Impure Company i forestillingen "Now The Field Is Open", som hadde premiere på Dansens Hus og senere turnerte i Europa. I 2016 hadde de premiere på sin første helaftens forestilling "Antibiose", på Bærum Kulturhus. De har også vunnet battles som Soul Sessions Oslo, Floorknights Anniversary, Pop What You Got og Battle of the South.

På Tou Scene viser de et stykke med utgangspunkt i deres første helaftens, "Antibiose". I stykket fordyper de seg i mellommenneskelige relasjoner, en tematikk de også har utforsket i tidligere verk. Ligger det i vår natur å skade hverandre? Er det noe vi ville gjort uansett, eller er det et resultat av de ulike strukturene i vår sivilisasjon?

Forestillingen ble i utgangspunktet koreografert med åtte dansere, og nå jobber fem av danserne med å utvikle utvalgte deler.

Koreografi: Deep Down Dopeizm og dansere

Dansere/utøvere: Marlene Skoglund, Mathias Jin Budtz, Marikken Heitkøtter Bratlie, Christine Nypan og Anne Golberg Stavn

Forestillingen vises i Sjøparken like utenfor Tou Scene den 12 og 13 august kl.13.00. Fri entré.

Støttes av: