Jadudah + The Modern Times + supp Electric PavementMaskinhallen

Torsdag 14. September
Dørene åpner: 20:00
Starter: 21:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Jadudah


Jadudah er et Oslo-basert band, som ble startet opp i Tromsø i 2012.


Bandets musikk er som en cocktail der atmosfærisk rock møter tydelige pop- elementer - ofte i et mørkt og mystisk landskap. Man kan trekke paralleller til bl.a. The Joy Formidable, PJ Harvey, Blonde Redhead og norske Briskeby. 


Gjennom to landsomfattende turnéer har Jadudah opparbeidet seg et rykte som et energisk liveband, og et friskt pust i norsk rock. I 2017 slapp bandet den siste singelen "Messed Up" som gikk rett inn på P3´s B-liste og har over 100.000 avspillinger på Spotify innen kort tid. Bandet holder for tiden på med å ferdigstille nytt materiale, og gleder seg til å vise det fram til publikum.The Modern times 

The Modern Times fra Tromsø er aktuelle med det kritikerroste albumet «This Is The Modern Times» som har fått stålende kritikker i både Dagbladet, Gaffa og Nordlys. Albumets første singel, «Keyholes & Birds», ble kåret til årets norske låt i 2016 av Bent Inge Hvitstein i Deichmanske Bibliotek. Den andre singelen «Motörhead», er radiolistet på NRK P13, og ble sluppet med musikkvideo der selveste Atle Antonsen glefser i seg en burger i saktefilm.

Kvintetten har en unik sound med særegen vokal i front, snedige tekster, originale låtarrangement og en enorm spilleglede som gjør bandet til noe av det mest spennende man hører i Norge for tiden.

Bandet legger ut på turné med hele 18 konsertdatoer og kommer til Tou Scene sammen med Jadudah torsdag 14.september!


Electric Pavement produserer mektige, fengende og elektriske rytmer pakket inn med et godt indierock-stempel. 

Bandet henter inspirasjon fra andre band som det totalt har tørna for, som bruker en vegg laget av gitarer, trommerytmer som får høyrefoten til å trampe i takt og bassganger som får deg til å danse selv om du sitter.

Bandet jobber for tiden med innspilling av album, og med seg i studio har de fått med seg den erfarne produsenten Ashely Stubbert (Pearl Jam, Purified in Blood, Slutface ++).Støttes av: