Ida Jenshus + supp Olav LarsenScene 1 + cafe

Onsdag 21. Februar
Dørene åpner: 20:00
Starter: 21:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Ida Jenshus dukket for alvor opp på den norske musikkscenen for ti år siden, og fra starten var det tydelig at Ida hadde et usedvanlig godt grep om americana-musikken.


I løpet av de neste fem årene lagde Ida Jenshus tre album, «Color Of The Sun» (2008), «No Guarantees» (2010) og «Someone To Love» (2012). De satte standarden på den norske americana-scenen, og ble behørig premiert med tre Spellemannpriser.


Men Ida Jenshus er ikke en artist som hviler. I 2014 overrasket hun alle med å stake ut en vesentlig annen, og mer utforskende, musikalsk kurs med EPen «Let It Go». En reise til americana-musikkens ytterpunkter ble utvidet og tydeliggjort på «Staring Over Again» (2015), der sangene strakk seg opp mot seks, sju, åtte og ni minutter.


I de siste årene har hun tilbragt vesentlig tid i Los Angeles og Nashville, men mest i Music City. Der hun har samarbeidet med John David Souther, kjent i rockhistorien som JD Souther, en sanger/låtskriver med tette bånd til noen av USAs mest fremgangsrike artister - Eagles og Linda Ronstadt.


Nå er Ida Jenshus ute med sitt nye album, 'Two Worlds', og endelig får vi gleden av å se Ida på en norsk scene igjen!


Olav Larsen

Lokal låtskriver og musiker som er en kjent figur for de fleste, alltid en vittig kommentar eller vits på lur. Olav er kjent for å skape en helt unik stemning på scenen. Vi gleder oss til han varmer scene1 før Ida Jenshus inntar scenen.


Støttes av: