NYMUSIKK PÅ LOFTET: ACOUSTIC SOLITUDEloftet

Fredag 17. November
Dørene åpner: 19:30
Starter: 20:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


I en verden hvor livene våre i økende grad forenes med elektroniske duppeditter, går vi gjerne og lengter etter en liten avveksling. Denne konsertens eneste aktører er menneskene + deres instrumenter, og musikerne vil utforske mulighetene som finnes i den ensomme instrumentalistens møte med publikum. 


Det blir en akustisk, nedtonet stemning, men desto mer uttrykksfullt!


Line-up:


Bjørnar Habbestad 
Bjørnar Habbestad er ikke bare en strålende fløytist, han er også nyMusikks nye kunstneriske leder. Hans aktivitet strekker seg fra samtidsmusikk og installasjonsverk til støy, improvisasjon og elektroakustikk.


Michael Duch 
Michael Duch spiller kontrabass og er førsteamanuensis ved Institutt for musikk, NTNU. Han spiller bl.a. i trioen Tilbury/Duch/Davies, i rockebandet Dog & Sky, improkvartetten Lemur og frijazz med trioen En En En.


Signe Irene Time
Signe Irene Time har markert seg som en allsidig vokalist, komponist og improvisatør i den norske jazz/improvisasjon scenen gjennom sitt arbeid med bl.a. Significant Time og kammerensemblet Song Circus.


Maria Karpinets 
Maria Karpinets kommer fra Lviv i Vest-Ukraina, men har nå bodd nesten 10 år i Norge. Hun er en prisvinnende oboist med Postgraduate Diploma fra UiS, og hun har de siste årene vært innom flere av landets symfoniorkestre som vikarierende oboist.

Støttes av: