BroenScene 1 + cafe

Torsdag 08. Februar
Dørene åpner: 20:00
Starter: 21:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Broen høster knallgode kritikker, både for albumet «I Love Art» og sine gullglitrende liveopptredener. Bandet har blitt omfavnet av internasjonal presse i blant annet The Guardian, Consequence of Sound, Mojo og BBC. Nå kommer de til Tou Scene!


Musikken deres har blitt beskrevet som et nærmest psykedelisk, drømmende univers, der alle sjangerkonvensjoner er kastet på havet. Broen syr gjerne både R&B, rap, jazz, improvisasjon, psykedelia, dub, elektronikk og støy sammen med sin helt egne form for popteft. Musikken er fengende, vakker, rar og spennende, men aldri kjedelig. Dette gjør også at Broen har fått rykte på seg for å være Norges beste liveband.


Broen er Marianna Sangita Angeletaki Røe, Heida Karine Johannesdottir Mobeck, Anja Lauvdal, Lars Ove Stene Fossheim og Hans Hulbækmo. Frontfigur Marianna får i det ene øyeblikket hjerter til å smelte med sin klare, vakre stemme, og imponerer i det neste med sitt spoken word-tekke, en råtøff holdning og selvsikker dansing.


«Sluttresultatet er et av de mest dynamiske og rytmisk søkende debutalbumene på aldri så lenge.»

- Audun Vinger, Dagens Næringsliv 


«En brønn av finurligheter, i norsk skala - ja, genialiteter. Et debutalbum som stadfester Broen som Norges mest interessante band.»

- Gaffa 5/6

Støttes av: