Carry on av Heine Avdal og Yukiko Shinozaki, Fieldworkshele huset

Lørdag 03. Februar
Tillatt for alle.

Utsolgt!


Tou Scene er stolte over å kunne presentere det anerkjente scenekunstkompaniet Fieldworks. Kompaniet som består av Heine Avdal og Yukiko Shinozaki, er kjent for sitt underfundige, drømmende og lekne uttrykk som skaper helt unike sanseopplevelser. Fieldworks kan fortrylle ethvert rom de inntar og skaper mellommenneskelige relasjoner for hele sanseregisteret. I tidligere produksjoner har publikum kommet i møte med dansende scenetepper og dronestyrte ballonger.

Tou Scene i Østre bydel er i en betydelig rehabilitering av bygg, produksjons-og publikumsområder. Denne prosessen er med på å løfte anlegget til et av landets største produksjonshus innen kunst og kultur. Forestillingen «Carry on» er derfor et naturlig åpningsnummer for vårt program i 2018, da den spør: «Hvilke minner et rom kan bære».

Carry On utforsker dialogen mellom minner og potensialer som et rom bevarer, samt hvilke bevegelser dette setter igang. Publikum tas gjennom bygningen med objekter, bevegelse og audiovisuelle elementer. Forestillingen ble blant annet vist på Sentralbadet i Bergen under Oktoberdans 2016, til strålende kritikker.

Ikke la denne muligheten gå fra deg. Vi har begrenset med billetter. Oppmøte i god tid da det er presis start. Merk at forestillingen starter hver halvtime. Noter gitt tidspunkt angitt på billett.

Varighet ca 45min.

Konsept & regi: Heine Avdal, Yukiko Shinozaki
Medskapende/utøvere: Heine Avdal, Tale Dolven, Gabel Eiben, Ieva Gaurilcikaite, Ingrid Haakstad, Yumi Osanai, Krisjanis Sants, Eivind Seljeseth, Yukiko Shinozaki, Veronica Thorseth

Lyddesign: Roeland Luyten
Lyd og installasjon: Tetsuya Umeda
Tekst: André Eiermann & Gabel Eiben
Støttes av: