Comet Kid + supp Revolt VScene 1 + cafe

Lørdag 17. Mars
Dørene åpner: 21:00
Starter: 22:00
Aldersgrense: 18år

Få bill igjen!
Kjøp!

Comet Kid har rukket over mye siden de slapp debutalbumet "Roots" i 2014. Folkrocken deres er en god blanding av melankolske, soulpregede låter og upbeat, dansbar gladpop - en miks som har gitt dem et bredt nedslagsfelt og en trofast tilhengerskare over hele landet.

De har blitt belønnet med GAFFA-prisen i kategoriene «Årets norske album» og «Årets norske gruppe, og slapp sitt seneste album "Halley" (2016) til god mottagelse.

Gutta spilte over hundre konserter i løpet av 2015 med utsolgte klubber og konsertlokaler landet over har latt seg rive med av de energiske liveshowene. Av Highsnobiety ble bandet trukket fram som en av fjorårets mest spennende norske artister.

Comet Kid har det siste året jobbet med masse ny musikk, og nå er de klare for å skru opp både tempo og volum igjen. Det betyr at vi har en rekke utgivelser i vente utover høsten og vinteren 2017/2018!


Revolt V ble unnfanget våren 2015 når fire av gutta «fant hverandre» under en jam på Bekkevoll Ungdomsskole. Allerede høsten 2015 gjorde de sin første innspilling (Enosiophobia) i Audiofarm studio i Ørsta, og de fikk deretter på plass Oliver som trommeslager. Våren 2016 gjorde de ny innspilling i Audiofarm (SprayPaint), og spilte inn sin første.


Høsten 2016 ble EP-en Outdrop innspilt i Audiofarm og Ocean Sound Recordings. Vinteren 2017 spilte gutta inn video til singelen Oh! og EP-en ble lansert. Våren 2017 vant gutta Ung Artist stipendet til Skjervafest 2017, og Musikkprisen 2017! Sommeren 2017 ble en flott festivalsommer og høsten brukes til å forberede album og gjøre ulike spillejobber.

Støttes av: