Whats Brewing 2017hele huset

Lørdag 21. Oktober
Starter: 14:00
Aldersgrense: 18år

Få bill igjen!
Kjøp!

2017 will feature everything you have come to expect from What's Brewing: The world's best breweries featured among music, great food, the good times and general debauchery at the amazing Tou Scene! All the passes includes a beer tasting glass. The tickets will not include any tokens, but the price for the tokens are still the same. This year will be fucked up. Promise. So make sure to purchase your ticket in time, before they sell out! Welcome!

Rogalerretloftet

Onsdag 25. Oktober
Starter: 19:00
Tillatt for alle.Rogalerret presenterer kommende norsk film der publikum får mulighet til å se filmklipp og møte både filmskapere og skuespillere.

Arrangører av Rogalerret er Filmkraft Rogaland og Tou Scene.

Program oppdateres forløpende.
Svein Rikard Mathisen / Somebody’s Quartetloftet

Torsdag 26. Oktober
Dørene åpner: 20:00
Starter: 21:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Svein Rikard Mathisen / Somebody’s Quartet - Monsters

I oktober 2015 utga den norske gitaristen og komponisten, Svein Rikard Mathisen sitt debutalbum «Copenhagen Diaries» til strålende anmeldelser. I 2017 fortsetter samarbeidet med Curling Legs A/S, og han utgir nå sitt andre album «Monsters» med sitt faste band Somebody’s Quartet.

Somebody’s Quartet:
Svein Rikard Mathisen (NO) - Gitar, komposisjoner Søren Gemmer (DK) - Piano
Paul Hinz (SE) - Bass
Andreas Fryland (DK) - Trommer

Svein Rikard sier følgende før releasen av sitt nye album:

«Jeg har i de siste to år turnert med musikken fra «Copenhagen Diaries», og har samtidig hatt et mål om å skrive to eller tre nye komposisjoner til hver turne. Dette har resultert i musikken som er på platen. Musikken innehar noe av den samme oppskriften som forrige utgivelse, «Copenhagen Diaries», hva form angår. Men et mål med musikken på «Monsters», har vært å skrive noen åpnere komposisjoner, hvor improvisatørene har friere spillerom.

Journalist Tor Hammerø hadde følgende å si etter å ha hørt Somebody’s Quartet på København Jazzfestival i 2017:

«Musikken, ofte inspirert av Jo Nesbøs "Snømannen" både musikalsk og når det gjelder titler, er melodisk, tøff, dynamisk og med et empatisk kollektiv til å traktere den, blei det en time som skapte forventninger til det som skal komme til høsten. Svein Rikard Mathisen er en gitarist både for nåtid og ikke minst for framtida.»

Kritikerne av «Copenhagen Diaries» har vært mange, og de er alle enige, uansett om de er fra Scandinavia, England, Tyskland, USA eller Japan, at musikken er av første klasse.


Xplosif: Izabell, Isah, Plaster, Kiddo, Wayra, Lings & PinkfadeScene 1 + 2 + cafe

Fredag 27. Oktober
Dørene åpner: 20:00
Starter: 21:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Xplosif hiphop-festival presenterer følgende artister til fredag 27.oktober:

Izabell har de siste årene fått en posisjon som en av landets mest spennende  rappere, og har siden debuten "Ka vet du" hatt hele åtte (!) låter listet på NRK P3.

Wayra Taqui slapp i fjor sin debut-EP "Smaksprøver" med et knippe stilige  musikkvideoer. Hans norske og peruanske røtter preger hans lydbilde.

Lings har bemerket seg både som rapper og produsent, sist med singelen "Tvil" feat.Wayra Taqui.

Kiddo Kæsh har med sin særegne sound blitt et av Stavangers hotteste up-and-coming navn i den urbane sjangeren med tunge produksjoner og mørke tekster.

Isah befinner seg i et melodiøst R´n´B-landskap og har tatt undergrunnen med  storm. Hans første single, "Seint", har siden releasen 1. august over 35.000  streams på Spotify!

The Band Called OhScene 1 + cafe

Fredag 03. November
Dørene åpner: 21:00
Starter: 22:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


The Band Called Oh

I høst legger det Spellemannsnominerte Tromsø-bandet The Band Called Oh ut på en omfattende norgesturné. Bandet har over 200 konserter bak seg fra Norge, USA, Spania og Russland.

I 2016 fremførte de bestillingsverket «Guerrilla Gardening» på Varangerfestivalen som nå slippes i albumformat. Musikken trekker klarer paralleller til Frank Ocean og The Weeknd, og har tidligere fått enestående og utelukkende positive kritikker for sine utgivelser og uforglemmelige liveopptredener.

Fredag 03.november kommer de til Tou Scene. Vi gleder oss stort!
Alt For Barnahele huset

Lørdag 04. November
Starter: 13:00
Tillatt for alle.Velkommen til en fantastisk familiedag på Tou Scene lørdag 04.november kl.13.00 - 16.00.

Tou Scene går inn i en tid med betydelig rehabilitering av bygg - og publikumsområder. Dette vil gi oss noe utfordringer på kapasitet og logistikk i tiden fremover. Arrangementet 04.november vil dermed tilpasses vår reduserte kapasitet.

Vi skal uansett legge tilrette for en fantastisk dag for store og små, uavhengig av byggeaktivitet, og håper du tar turen til Østre bydel og Tou Scene!

Tema for dagen er musikk og vi oppfordrer alle til å kle seg ut som sin favorittartist.

Vi byr på en dag med: Oeraforestilling, mat, sangworkshop, ansiktsmaling, småbarnsang, disko, verksteder og mer.
Programmet oppdateres fortløpende.

Alt For Barna arrangeres to ganger i året, vår og høst, og er et samarbeid mellom Ungdom og Fritid Storhaug, St. Johannes menighet, Ostehuset Øst og Tou Scene.

Arrangementet er GRATIS!


Moon Relay+Monkey PlotScene 1

Lørdag 04. November
Dørene åpner: 21:00
Starter: 22:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Moon Relay

Rockekvartetten Moon Relay spiller instrumentalmusikk som både stimulerer til hallusinasjoner, dans og eventyrlige tankerekker.

I 2013 ga bandet ut en tolvtommer på HUBRO, før de året etter slapp et kritikerrost debutalbum. Med det nye albumet «Full Stop Etc» tar bandet i en enda mer kreativ og særegen retning.

«Full Stop Etc» skiller seg tydelig fra det selvtitulerte debutalbumet på mange måter. Låtene er strammere arrangert, kortere og bandet har åpnet flere dører mot nye rom. Albumet har i større grad blitt til i studio denne gangen.

Albumet er spilt inn delvis i Malabar Studio og i bandets eget hjemmestudio over et lenger tidsrom, og senere mikset av støymusiker og produsent Lasse Marhaug. Resultatet er et kreativt album som både fenger og overrasker, og betydelig utvider band-universet.


Monkey Plot

På sitt tredje album går gitar-, bass-, og trommetrioen Monkey Plot elektrisk igjen etter i flere år i et rendyrket et helakustisk uttrykk. Musikken oppleves fortsatt som intim, men bandets røtter i rocka alternativmusikk skinner klarere gjennom. Gjenkjennelig og nytt. Utfordrende, men tilgjengelig.

Monkey Plot har i manges øyne vært med på å revitalisere den norske improviserte musikkscenen. Siden starten i 2009 har bandet gitt ut 2 LPer med konsentrert og lavmælt improvisert musikk, en kasettutgivelse med den svenske poet og lydkunstneren Pär Thörn og en CD med frijazzpioneren Frode Gjerstad. 

I de siste åra har bandet turnert omfattende i Norge, Europa, Japan og Sør-Amerika, og gravd ut materialet til bandets nyeste plate «Here I Sit, Knowing All Of This» (2016 HUBRO). Platen markerer et solid stilskifte og et sound som av kritikere har blitt relatert til band som Fugazi, Television, Sonic Youth, Tortoise og Gastr Del Sol. Likevel er musikken fortsatt godt forankret i Monkey Plots egenartede karakter. Det er intimt, alltid subtilt fengende og ukomplisert.


Teaterworkshop for barnloftet

Lørdag 11. November
Dørene åpner: 11:30
Starter: 12:00
Aldersgrense: 8-12år

Kjøp!


Teaterworkshop med Henrik Bjelland og Maria Drangeid

Lørdag 11. november kl 12.00 -13.30
Målgruppe: 8-12 år.
Workshopen blir holdt på loftet på Tou Scene.
KR: 70,- / Søskenbillett 50,-

Kjenner du et barn som har en liten skuespiller i magen, eller som har lyst til å utfolde seg i enkle teaterleker? Teaterworkshopen varer i 1,5 timer og vil inneholde ulike øvelser, leker og enkle spillesituasjoner. Workshopen krever ingenting annet enn at man har lyst, og man trenger derfor ingen forkunnskaper eller tidligere erfaring fra teater for å bli med.

Workshopen ledes av Henrik Bjelland og Maria Drangeid.
De startet begge sin karriere på barneteateret ved Rogaland Teater, og har nå utdannelse fra henholdsvis skuespillerfag og litteraturvitenskap. I dag jobber de begge som klubbinnstruktører på Rogaland barne- og ungdomsteater. I tillegg kombinerer de undervisningen med utøvende praksis i det frie scenekunstfeltet.

Lady Hardangerloftet

Lørdag 11. November
Dørene åpner: 21:00
Starter: 22:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Lady Hardanger reiste fra Vestlandet, ramlet i gumbogryten i Louisiana og fant vakre popviser i undergrunnen i Berlin. Slik endte de opp med å spille en frisinet blanding av cajunmusikk, old time, calypso og pop.

Lady Hardanger er aktuelle med sitt debutalbum, "Young Blood", som har blitt tatt varmt imot av kritikerne. Bandet består av musikere som også er kjent fra Frøkedal & Familien, Bergen Mandolinband, Stanley Brinks & The Kaniks og Earlybird Stringband.

- En usedvanlig enkel og renskåret plate, Terningkast 5, Stavanger Aftenblad.

- Nesten så vi hører at kysten er klar mellom det norske vestland og det nordlige Amerika. 5/6, Dagsavisen Østfold.


NYMUSIKK PÅ LOFTET: ACOUSTIC SOLITUDEloftet

Fredag 17. November
Dørene åpner: 19:30
Starter: 20:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


NyMusikk presenterer ulike solister på rekke og rad denne kvelden. I en verden hvor livene våre i økende grad forenes med elektroniske duppeditter, går vi gjerne og lengter etter en liten avveksling. Denne konsertens eneste aktører er menneskene + deres instrumenter, og musikerne vil utforske mulighetene som finnes i den ensomme instrumentalistens møte med publikum. 


Det blir en akustisk, nedtonet stemning, men desto mer uttrykksfullt.


Line-up:

Bjørnar Habbestad: fløyte

Michael Duch: kontrabass

Signe Irene Time: vokal

+studenter fra UiSIne HoemScene 1

Fredag 17. November
Dørene åpner: 21:00
Starter: 22:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Ine Hoem slapp tidligere i år albumet Moonbird og har høstet gode tilbakemeldinger fra inn og utland. 15. September slipper hun singelen "Finish Line", og starter samme dag sin turné.


Ine Hoem har gjort seg bemerket de siste årene, både som låtskriver og artist. Låten "This Year" har passert gullstatus og suser på vei mot 3 millioner streams for øyeblikket. Hennes siste album, "Moonbird", har åpnet dørene til et enda større publikum, og nå legger hun ut på turné med bandet sitt.


- Jeg elsker skrive og innspillingsprosessen, men det å møte publikum og få spille sangene live, er uten tvil det mest givende for meg. Folk får høre alle Moonbird-sangene og This Year med det fine bandet mitt! Vi har spilt konserter hele sommeren, og jeg synes virkelig vi har et bra sett til publikum.


Fredag 17.november står Tou Scene for tur, og vi ser frem til en helt spesiell konsertopplevelse på Scene 1!

Imitating AeroplanesScene 1 + cafe

Onsdag 22. November
Dørene åpner: 20:00
Starter: 21:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Tord Øverland Knudsen og Marius Drogsås Hagen har bemerket seg som noen av Norges aller fremste musikere de siste årene. Tord har turnert verden rundt, og gitt ut flere album med det britiske bandet The Wombats. Marius har på sin side fått stor suksess med Team Me, som blant annet vant Spellemannpris for beste popgruppe i 2011 og som har gjort det stort utenfor hjemlandet.

Nå har barndomskompisene dannet duoen Imitating Aeroplanes. Første smakebit på prosjektet var singlene «Hour Glass» og «Stomping Ground», som blant annet har fått listinger på NRK P3 og P13.
22. september slapp de debutalbumet «Planet Language». Etter å ha eksperimentert i studio det siste året, har lydbildene deres blitt inspirert av alt fra pop, prog, psykedelia og til og med techno. Nå gleder de seg til å vise frem prosjektet i sin helhet.
Torgloftet

Fredag 24. November
Dørene åpner: 21:00
Starter: 22:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


TORG albumdebuterte i 2015 med albumet "Kost/elak/gnäll" som fikk svært gode kritikker av musikkanmeldere i inn-og utland.


Blant annet skrev Arild Andersen i Aftenposten: Platen er et bunnsolid dokument på de spennende overskridelsene det unge norske miljøet skaper", og Jan Granlie i Salt-Peanuts fulgte opp med: "Jeg har vært gjennom denne plata et utall ganger, og hver gang dukker det opp nye, spennende stemninger og vinklinger som jeg ikke kan huske å ha hørt før."


Torg er nå tilbake med en ny besetning under ledelse av Johan Lindvall hvor de ligger i spenn mellom pop, jazz og samtidsmusikk.

Vi ser virkelig frem til konserten på Tou Scene!Triggerfinger (BE) + Kindred FeverScene 1 + cafe

Torsdag 30. November
Dørene åpner: 20:00
Starter: 21:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Det belgiske bandet Triggerfinger  slipper sitt nye album «Colossus», og legger samtidig ut på en omfattende Europa-turné. Albumet er oppfølgeren til «By abcense of the sun" fra 2014. 

Colossus, som inkluderer den nye singelen Flesh Tight, byr på harde riffs og et snev av glamrock, er produsert av Mitchell Froome og Tcahd Blake. 

Bandet varmet opp for selveste Rolling Stones i 2013, og har laget en legendarisk cover av svenske Lykke Lis´  "I follow Rivers". 

Triggerfinger har et stort navn i Europa og mange drar paralleller til selveste Queens of the Stone Age(!). I november står Tou Scene for tur, book din billett i dag!

https://www.youtube.com/watch?v=kPRfN-uG14M


Kindred Fever

Kindred Fever startet opp i 2012, hvor første øvelse var første gang de to møttes. Duoen består av Jarle Langåker på vokal og gitar, og Linn Sofie Hagen Olsen på trommer og flygelhorn/trompet. Bandet leverer musikk som strekker seg fra surf-inspirerte takter, til blodtørstig hardrock. Duoen prøver å ikke binde seg for mye ned til en sjanger, men heller å ivareta et røft og tungt lydbilde. Alt av musikken blir skrevet og produsert selv i eget studio.

I løpet av fire år har Kindred Fever sluppet tre plater. I 2015 signerte duoen med Sony Music Norway, og slapp platen ”Sabre- Toothed Model Youth.” Låter har blitt listet på P3 (hvor duoen også har vært gjester hos Christine), og siste utgivelsen ble nominert til Spellemannspris. Duoen har spilt på store festivaler som Roskilde, Norwegian Wood, Hove, Bukta osv., og har varmet opp for artister som Kaizers Orchestra, Imperial State Electric og Skambankt (som de også turnerte sammen med i Danmark). Bandet har også sluppet to musikkvideoer.

Sommeren 2016 signerte Kindred Fever med bookingbyrået Timeout Agency, og jobber for tiden med ny plate.

Facebook: https://www.facebook.com/KindredFever/
Youtube: https://www.youtube.com/user/KindredFeverVEVO Spotify: https://open.spotify.com/artist/3WVlEErjWFI2woPHkPrLwY O Tou med din glede!Scene 1

Fredag 01. Desember
Dørene åpner: 21:00
Starter: 22:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


For andre år på rad åpner vi dørene og inviterer til et arrangement i ekte Tou-ånd: Julekonsert med lokale artister!

Julen handler mye om minner. Bestefars bukseseler, onkels noe trange skjorte fra Dressmann, den sprø svoren, og hvor hvit julen faktisk var når du var 7 år. Vi vil gjerne være en del av rekken med gode minner som setter seg!

De gamle bryggeri-lokalene er som skapt for god julestemning, og sammen med dyktige lokale artister varmer vi opp huset med lys, lukt, og ekte musikalsk juleglede.

Anført av Torje Fanebust Ås tar musikerne oss gjennom ulike tolkninger av klassiske, og kanskje noen utradisjonelle julesanger.


Artistlisten er som følger:

-Olga Amalie Økland Molteberg
-Erlend Egeberg Aasland
-Marte Aarseth
-Olav Larsen
-Trygve Stakkeland

Bli med på Tou Scenes julekonsert 01.desember. Vi serverer varm gløgg i inngangsdøren!

RogalerretScene 1

Onsdag 06. Desember
Starter: 19:00
Tillatt for alle.Rogalerret presenterer kommende norsk film der publikum får mulighet til å se filmklipp og møte både filmskapere og skuespillere.

Arrangører av Rogalerret er Filmkraft Rogaland og Tou Scene.

Program oppdateres forløpende.


Carry on av Heine Avdal og Yukiko Shinozaki, Fieldworkshele huset

Fredag 02. Februar
Tillatt for alle.

Kjøp!


Tou Scene er stolte over å kunne presentere det anerkjente scenekunstkompaniet Fieldworks. Kompaniet, som består av Heine Avdal og Yukiko Shinozaki, er kjent for sitt underfundige, drømmende og lekne uttrykk som skaper helt unike sanseopplevelser. Fieldworks kan fortrylle ethvert rom de inntar og skaper mellommenneskelige relasjoner for hele sanseregisteret. I tidligere produksjoner har publikum kommet i møte med dansende scenetepper og dronestyrte ballonger.

Tou Scene i Østre bydel er i en betydelig rehabilitering av bygg, produksjons-og publikumsområder. Denne prosessen er med på å løfte anlegget til et av landets største produksjonshus innen kunst og kultur. Forestillingen «Carry on» er derfor et naturlig åpningsnummer for vårt program i 2018, da den spør: «Hvilke minner et rom kan bære»

Heine Avdal og Yukiko Shinozaki utforsker hvilke minner et rom bevarer og hvilke bevegelser minner kan sette i gang. "Carry On" er en fortsettelse av den tidligere forestillingen «Distant Voices», og inviterer publikum inn i en sanselig setting hvor tidligere handlinger og ens eget besøk setter spor. «Carry on» ble blant annet vist på Sentralbadet i Bergen under Oktoberdans 2016, til strålende kritikker.

Forestillingen på Tou Scene blir derfor helt unik, og skapes av husets rom og fasong, der publikum tas gjennom bygningsmassen med objekter, bevegelse og audiovisuelle elementer.

Ikke la denne muligheten gå fra deg. Vi har begrenset med billetter. Oppmøte i god tid da det er presis start. Merk at forestillingen starter hver halvtime. Noter gitt tidspunkt angitt på billett.

Varighet ca 30min.

Konsept & regi: Heine Avdal, Yukiko Shinozaki
Medskapende/utøvere: Heine Avdal, Tale Dolven, Gabel Eiben, Ieva Gaurilcikaite, Ingrid Haakstad, Yumi Osanai, Krisjanis Sants, Eivind Seljeseth, Yukiko Shinozaki, Veronica Thorseth
Lyddesign: Roeland Luyten
Lyd og installasjon: Tetsuya Umeda
Tekst: Gabel Eiben

Carry on av Heine Avdal og Yukiko Shinozaki, Fieldworkshele huset

Lørdag 03. Februar
Tillatt for alle.

Kjøp!


Tou Scene er stolte over å kunne presentere det anerkjente scenekunstkompaniet Fieldworks. Kompaniet, som består av Heine Avdal og Yukiko Shinozaki, er kjent for sitt underfundige, drømmende og lekne uttrykk som skaper helt unike sanseopplevelser. Fieldworks kan fortrylle ethvert rom de inntar og skaper mellommenneskelige relasjoner for hele sanseregisteret. I tidligere produksjoner har publikum kommet i møte med dansende scenetepper og dronestyrte ballonger.

Tou Scene i Østre bydel er i en betydelig rehabilitering av bygg, produksjons-og publikumsområder. Denne prosessen er med på å løfte anlegget til et av landets største produksjonshus innen kunst og kultur. Forestillingen «Carry on» er derfor et naturlig åpningsnummer for vårt program i 2018, da den spør: «Hvilke minner et rom kan bære»

Heine Avdal og Yukiko Shinozaki utforsker hvilke minner et rom bevarer og hvilke bevegelser minner kan sette i gang. "Carry On" er en fortsettelse av den tidligere forestillingen «Distant Voices», og inviterer publikum inn i en sanselig setting hvor tidligere handlinger og ens eget besøk setter spor. «Carry on» ble blant annet vist på Sentralbadet i Bergen under Oktoberdans 2016, til strålende kritikker.

Forestillingen på Tou Scene blir derfor helt unik, og skapes av husets rom og fasong, der publikum tas gjennom bygningsmassen med objekter, bevegelse og audiovisuelle elementer.

Ikke la denne muligheten gå fra deg. Vi har begrenset med billetter. Oppmøte i god tid da det er presis start. Merk at forestillingen starter hver halvtime. Noter gitt tidspunkt angitt på billett.

Varighet ca 30min.

Konsept & regi: Heine Avdal, Yukiko Shinozaki
Medskapende/utøvere: Heine Avdal, Tale Dolven, Gabel Eiben, Ieva Gaurilcikaite, Ingrid Haakstad, Yumi Osanai, Krisjanis Sants, Eivind Seljeseth, Yukiko Shinozaki, Veronica Thorseth
Lyddesign: Roeland Luyten
Lyd og installasjon: Tetsuya Umeda
Tekst: Gabel Eiben

Carry on av Heine Avdal og Yukiko Shinozaki, Fieldworkshele huset

Søndag 04. Februar
Tillatt for alle.

Kjøp!


Tou Scene er stolte over å kunne presentere det anerkjente scenekunstkompaniet Fieldworks. Kompaniet, som består av Heine Avdal og Yukiko Shinozaki, er kjent for sitt underfundige, drømmende og lekne uttrykk som skaper helt unike sanseopplevelser. Fieldworks kan fortrylle ethvert rom de inntar og skaper mellommenneskelige relasjoner for hele sanseregisteret. I tidligere produksjoner har publikum kommet i møte med dansende scenetepper og dronestyrte ballonger.

Tou Scene i Østre bydel er i en betydelig rehabilitering av bygg, produksjons-og publikumsområder. Denne prosessen er med på å løfte anlegget til et av landets største produksjonshus innen kunst og kultur. Forestillingen «Carry on» er derfor et naturlig åpningsnummer for vårt program i 2018, da den spør: «Hvilke minner et rom kan bære»

Heine Avdal og Yukiko Shinozaki utforsker hvilke minner et rom bevarer og hvilke bevegelser minner kan sette i gang. "Carry On" er en fortsettelse av den tidligere forestillingen «Distant Voices», og inviterer publikum inn i en sanselig setting hvor tidligere handlinger og ens eget besøk setter spor. «Carry on» ble blant annet vist på Sentralbadet i Bergen under Oktoberdans 2016, til strålende kritikker.

Forestillingen på Tou Scene blir derfor helt unik, og skapes av husets rom og fasong, der publikum tas gjennom bygningsmassen med objekter, bevegelse og audiovisuelle elementer.

Ikke la denne muligheten gå fra deg. Vi har begrenset med billetter. Oppmøte i god tid da det er presis start. Merk at forestillingen starter hver halvtime. Noter gitt tidspunkt angitt på billett.

Varighet ca 30min.

Konsept & regi: Heine Avdal, Yukiko Shinozaki
Medskapende/utøvere: Heine Avdal, Tale Dolven, Gabel Eiben, Ieva Gaurilcikaite, Ingrid Haakstad, Yumi Osanai, Krisjanis Sants, Eivind Seljeseth, Yukiko Shinozaki, Veronica Thorseth
Lyddesign: Roeland Luyten
Lyd og installasjon: Tetsuya Umeda
Tekst: Gabel Eiben

UFLAKKS Presenterer: Sløtface / U18Scene 1 + cafe

Lørdag 24. Februar
Dørene åpner: 17:00
Starter: 18:00
Tillatt for alle.

Kjøp!


Sløtface til Tou Scene! Billettsalget starter torsdag 21.september.

Etter å stort sett ha vært på veien og turnert i utlandet de siste årene, er endelig Sløtface klare for for en lang norgesturné på nyåret. Og selvfølgelig skal de innom Tou Scene!

Sløtface ga nylig ut albumet «Try Not To Freak Out» til strålende kritikker, hvor et et samlet internasjonalt og norskt pressekorps stod bak dem og hyllet deres poppunk, som verken er redd for å uttrykke holdninger eller meninger. De siste årene har bandet turnert massivt internasjonalt, både på egne headlinerturneer og som support for The Cribs og Los Campesinos!

Selv fortalte Sløtface følgende om den nye albumet: - Det handler om å være i 20-årene og det å egentlig ikke vite hva du gjør med livet ditt. Det handler om angst og skyldfølelse og å alltid kjenne på at det du gjør er litt feil. Akkurat som du alltid er på feil sted. - Vi ville fortelle de typiske mannlige indie-historiene fra et kvinnelig perspektiv, understreker Sløtface.

2017 var allerede et stort år allerede før albumet ble sluppet i september. Stavangerbandet har fått massiv oppmerksomhet i utlandet og har blitt hedret av The Guardian, Billboard, NME, Noisey, Rocksound, Paste Magazine og CLASH. Vokalist Haley Shea ble dessuten nevnt som en av de kuleste rockeartistene i verden av musikkmagasinet Kerrang!

Samtidig har Sløtface, som består av vokalist av Haley Shea, gitarist Tor-Arne Vikingstad, bassist Lasse Lokøy og trommis Halvard Skeie Wiencke, stadig bemerket seg her hjemme siden de var med i Urørtfinalen i 2015. Bandet har opptrådt på flere av Norges største festivaler, sluppet EPene «We're Just OK» (2014), «Sponge State» (2016) og «Empire Records» (2016) med kontinuerlig støtte fra radiokanaler som NRK P3 og P13.

Det er med glis, flir, stolthet og pur fandenivoldsk glede vi kan presentere Sløtface til dobbelkonsert på Tou Scene lørdag 24.februar!
SløtfaceScene 1 + cafe

Lørdag 24. Februar
Dørene åpner: 21:00
Starter: 22:00
Aldersgrense: 18år

Kjøp!


Sløtface til Tou Scene! Billettsalget starter torsdag 21.september.

Etter å stort sett ha vært på veien og turnert i utlandet de siste årene, er endelig Sløtface klare for for en lang norgesturné på nyåret. Og selvfølgelig skal de innom Tou Scene!

Sløtface ga nylig ut albumet «Try Not To Freak Out» til strålende kritikker, hvor et et samlet internasjonalt og norskt pressekorps stod bak dem og hyllet deres poppunk, som verken er redd for å uttrykke holdninger eller meninger. De siste årene har bandet turnert massivt internasjonalt, både på egne headlinerturneer og som support for The Cribs og Los Campesinos!

Selv fortalte Sløtface følgende om den nye albumet: - Det handler om å være i 20-årene og det å egentlig ikke vite hva du gjør med livet ditt. Det handler om angst og skyldfølelse og å alltid kjenne på at det du gjør er litt feil. Akkurat som du alltid er på feil sted. - Vi ville fortelle de typiske mannlige indie-historiene fra et kvinnelig perspektiv, understreker Sløtface.

2017 var allerede et stort år allerede før albumet ble sluppet i september. Stavangerbandet har fått massiv oppmerksomhet i utlandet og har blitt hedret av The Guardian, Billboard, NME, Noisey, Rocksound, Paste Magazine og CLASH. Vokalist Haley Shea ble dessuten nevnt som en av de kuleste rockeartistene i verden av musikkmagasinet Kerrang!

Samtidig har Sløtface, som består av vokalist av Haley Shea, gitarist Tor-Arne Vikingstad, bassist Lasse Lokøy og trommis Halvard Skeie Wiencke, stadig bemerket seg her hjemme siden de var med i Urørtfinalen i 2015. Bandet har opptrådt på flere av Norges største festivaler, sluppet EPene «We're Just OK» (2014), «Sponge State» (2016) og «Empire Records» (2016) med kontinuerlig støtte fra radiokanaler som NRK P3 og P13.

Det er med glis, flir, stolthet og pur fandenivoldsk glede vi kan presentere Sløtface til dobbelkonsert på Tou Scene lørdag 24.februar!Støttes av: